A. - opinia (2) U Pani Eweliny byłam kilkakrotnie i mogę ją polecić z czystym sumieniem,... A. Stała klientka (1) Korzystam z usług Pani Eweliny już od ponad dwóch lat i wypadałoby w końcu... Zuzanna Profesjonalnie! (1) Pewna ręka i duża wyobraźnia estetyczna - makijaż wykonany tak jak sobie tego... Ola
Wypełnianie zmarszczek (4) Na początku trochę się obawiałam, bo to mój pierwszy tego typu zabieg, ale... Zofia Zadowolona (1) Jestem zadowolona z moich nowych ust :) Chociaz cena mogla by być niższa. anna Powiększanie ust (1) Witam, powiększyłam usta u p.Eweliny i jestem bardzo zadowolona.Efekt... Kasia Zdolniacha! (1) Długo nosiłam się z zamiarem wykonania makijażu permanentnego brwi metoda... ewa profesjonalna godna polecenia usługa (1) U Pani Eweliny robiłam makijaż permanentny ust. Wcześniej naczytałam się na... Kamila Profesjonalna usługa (1) Zabiegom u Eweliny poddawałam się wielokrotnie, po każdym z nich byłam w... Marta Polecam bardzo!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi. Pani Ewelina bardzo miła i... Gracjana Permanent - najwyższy poziom! (1) Nie był to mój pierwszy permanent, korzystałam z takich usług nie tylko w... Anita zadowolona,polecam (1) Jest moją corką,więc krytyka wskazana,ale nie znajduję podstaw.Skorzystałam z... Ewa Miodek Kompleksowa usługa (1) Do Bellvisage trafiłam, gdyż korzystałam z usług fryzjerskich w gabinecie... Monika Synek - opinia (1) Zaprowadziłem mamę do salonu Pani Eweliny w ramach prezentu na zamykanie... Synek Świetna atmosfera i pełen profesjonalizm (1) W Bell Visage byłam już po raz trzeci i na pewno nie ostatni. W tym salonie... Izabela Świetny manicure japoński (1) W Bell Visage oferowany jest manicure japoński, co jest nowością na rynku.... Grażyna Świetne rzęsy!!! (1) Do Pani Eweliny trafiłam przez przypadek. Był to mój pierwszy zabieg... marlena