A zespół Yacotaco?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Ktoś bawił się na weselu,na którym oni grali?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: A zespół Yacotaco?

co jest ? trzy dni minęły! nie ma chętnych do zachwalania?

dziwne, a wszedzie o nich pelno, naprawde sa tacy super?

Widzisz... jest ich pełno wtedy kiedy ktoś od nich zasiądzie przy necie, ale chyba nie robi tego codzinnie. I całe szczęscie. Chociaż robią to na zmiane raz pan z zespołu na Y a raz pan z zespołu z literką q w nazwie.

Nigdy nie pisałem, że jesteśmy najlepszym, najgorszym, the best, disco polo, wspaniałym i jedynym zespołem weselnym. I obojętnie czy te opinie są szczere, życzliwe, napastliwe lub złośliwe, pozwalają nam być widocznymi na forum. Za co wszystkim bardzo dziękuję i zapraszam na naszą stronę. Nie mogę podać adresu (jest w profilu).:)

o zespole Yacotaco napislam sporo w moim watku "3 wrzesnia dzien naszego slubu) z 6 wrzesnia. Prosze sobie poczytac:)

pzdr Yacotaco:)
Daga

hej Latina ... nie jestem z zespołu żadnego :) widocznie nie możesz wytrzymać, że YACOTACO ma dobrą opinię .... Przykro mi...
-----------
Polecam YACOTACO.
Grali na moim weselu.
Grali na weselu moich przyjaciół.
Dobra zabawa była, cóż więcej ?

Hello, ja nic nie mówię że którys z tych zespołów na Y,B czy z Q czy jeszcze inne żle grają, tak samo DJ-je nawet większości nie słyszałam, tylko podzielam uwagi innych że się często zbyt nachalnie reklamują, nie lubie takiego sposobu sprawania wrażenia że są tacy rozrywani i tak o nich wszędzie pełno, bo to raczej świadczy przeciwnie, ale oczywiście co innego opinia wystawiana przez prawdziwych nowożeńców u których grali, jak byś poczytał moje posty to zauważyłbyś że nigdy się nie czepiam prawdziwych nowożeńców, tylko kryptoreklamatorów i samych autoreklamowiczów. Pozdrówka, widzę że cię ubodłam do żywego, sorry Bartku.

masz racje...