A6W wykonał ktoś? :)

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny mam w planach konsekwentnie do tego podejść. Może któraś z Was próbowała i podzieli się efektami? :)

Aerobiczna szóstka Weidera...

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: A6W wykonał ktoś? :)

jeśli nie masz tłuszczyku na brzuchu to polecam! inaczej nie ma żadnego sensu, bo te ćwiczenia nie palą tłuszczu, a jedynie robią kaloryferek, którego pod tłuszczykiem tak czy siak nie będzie widać.
Przetestowane przeze mnie i paru moich znajomych, którzy tłuszczyku i tak mieli nie dużo. Poza tym efekt podobno szybko mija i trzeba ciągle ćwiczyć, żeby to utrzymać.
Żeby się pozbyć brzucha polecam bieganie - sprawdzone przez tą samą grupę znajomych, skuteczne w 100%.
Mi brzuch spadł o połowę już po 3 tyg. biegania po pół godziny, 3x w tygodniu.

O ile jeszcze na początku robienie brzuszków jest ok, tak im dalej w las tym nudniej i coraz dłużej się to robi. W przypadku biegania mi wystarczyło 30 minut, bez wydłużania czasu. I nie biegałam szybko, a tempem emeryckim z przerwami na marsz.
Polecam ten program: http://www.bieganie.pl/?cat=19&id=547&show=1
ja olewałam te wszystkie ćwiczenia przed i po ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

6 niszczy kręgosłup z tego co wiem, źwiczenie nie jest na spalenie a na rzeźbe i wzmocnienie mięsni...ogólnie bez sensu według mnie i znajomych zajmujących się układaniem treningów..

owszem, ja ćwiczyłam przez ponad rok codziennie nie licząc jakichś tam wyjątków - mogę napisać dokładnie to, co Ajeczka w pierwszym akapicie. To naprawdę żmudne ćwiczenia, zwłaszcza w zaawansowanym etapie, nudne i długie...dla mnie efekty niewspółmierne do włozonej pracy.
Po drugim porodzie kolezanka poleciła 8 ABS - spory wysiłek, ale efekty były. No i te 8 minut...tak to mogę ćwiczyć :)

Ja ćwiczyłam. Jeśli ktoś ma 5-
10kg do stracenia(nie więcej) to w połączeniu z dietą daje ładne efekty. Minus to że ćwiczenia są nudne i po miesiącu jak jest dużo serii i powtórzeć jest naprawdę ciężko!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

podpisuję się pod Ajeczka lepsze efekty daje bieganie,pływanie lub aqaaerobik-ach jak ja za tym tęsknie

Dzięki dziewczyny. To spróbuję to 8 ABS. Jest jakiś ustalony czas na to? W sensie jak długo?

oczywiście, szóstka wyrabia mięśnie, jeżeli sąprzykryte przez tłuszcz to tlyko sobie brzuch powiększysz bo mięsnie się trochę powiększą, tłuszcz zostanie - zostaje ci żmudne spalanie tłuszczu treningami wysiłkowymi

Inne tematy z forum

Pomysły na tegoroczne prezenty : (43 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

W góry pociągiem - gdzie? (50 odpowiedzi)

Mam pytania do bardziej doświadczonych turystów. Gdzie najlepiej wybrać się z dzieckiem na...