Podziękowania dla Sigura (1) Nic dodać, nic ująć: zdałam za pierwszym razem. Z pozdrowieniami dla... Hulietta Gorące podziękowania dla pana Rysia (1) Dzięki świetnemu instruktorowi zdałam za pierwszym razem. Chciałam jeszcze... Joanna J. ABC najlepiej Cie przygotuje do egzaminu (1) Niedwno zadałam na Kategorię A1.Okazało sie, że większość zdających nie miała... e.
ZDAŁEM!!! (1) Zdałem a to dzięki profesjonalności Instruktorów a najbardziej Pana Grzegorza... Marek Drewa OFICJALNIE WITAM SIEBIE W GRONIE OSÓB ZMOTORYZOWANYCH (1) Serdeczne dzięki dla człowieka o anieslkiej cierpliwości do moich wybryków,... Gosia GORĄCO POLECAM (1) Dzięki Panu Adamowi zdałam za pierwszym razem. Jazda z nim była czystą... Kasia W. w 100% polecam, szczególnie motocyklistom i motocyklistkom:) (1) Jednym zdaniem mogłabym określić - rewelacja. Ocenic na 6+:) Jestem naprawde... Iwona Zdałem za pierwszym razem (1) Wczoraj, dzięki wytężonej pracy całego zespołu "ABC nauki jazdy, udało mi się... Tokensy Polecam (1) Bardzo dobry OSK dla kat. A. Nie zdałem za pierwszym razem ale to... Wojciech P. ZDAŁAM!!!!!! (1) moge tylko jedno napisać.... zdalam za pierwszym razem a to zawdzieczam Panu... Jola =] Dobry "klimat" to podstawa !!! (1) Dzisiaj zdałem na kat A, oczywiście za pierwszym razem i to na pełnym luzie i... Marek M. Najskuteczniejsi w Trójmieście (2) Nie dajcie sie naciągać szkółkom z którymi nie wyjedziecie ani razu na... Łukasz Dziękuję :] (1) Wielkie podziękowania dla całego ABC za wspaniałą atmosferę podczas kursu... Moni Najlepsza szkoła jazdy w Trojmiescie:) (1) Serdecznie polecam kazdemu kto bez problemów chce zdac egzamin na prawo jazdy... Kasia L. :) najlepsza dla motocyklistek!!!! (1) Podejście instruktora do nauki jazdy zwłaszcza w przypadku motocyklistek... Ewa ABC TO REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Ośrodek bardzo bardzo bardzo dobry! Zdałam za pierwszym razem ! Gorąco... Jolka Najlepsza szkoła dla motocyklistów !!! (1) Chyba nie trzeba tu zbyt wiele pisać, wyniki egzaminów mówią same za... Dorota Dobry instruktor, to połowa sukcesu... (1) ...do ABC trafiłam przypadkiem, na tydzień przed egzaminem... Byłam już po... Joanna Było super!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z zajęć teoretycznych które prowadzi Pan Florian,... Jola =] ZłOTY MEDAL DLA "ABC" (1) Zadajesz sobie pytanie jaką szkołę jazdy wybrać??? - Oto ona... REWELACJA!!!... KASIA