ABC najlepsza szkola jazdy w Trojmiescie ! ! ! (1) Nareszcie mam upragnione prawo jazdy a to dzięki ABC muszę dodać że wcześniej... Gosia E. suupeer:-) (1) nie wierzyłam w to że można zdać za pierwszym razem-a jednak;-))))ha ,do tej... justyna Uwaga, będzie długo.. ;) (1) Sama w to nie wierzę, ale udało się i zdałam za pierwszym razem (kat. B).... Klaudia Z.
Zdałem A+B za pierwszym razem (1) dzięki moim instruktorom: Panu Grzegorzowi i Panu Andrzejowi. Dobry sprzęt w... Filip zdałam za pierwszym razem:) :) :) (1) Wiele zawdzięczam mojemu cierpliwemu instruktorowi - Panu Andrzejowi... Agnieszka Kotewicz Polecam wszystkim znajomym i nie tylko. (1) Zanim wybrałam ABC odwiedziłam kilka innych ośrodków.Żaden nie przypadł mi do... Ania F. polecam (1) Super szkoła. Atmosfera na wykładach dzięki panu Florianowi idealna. Jako... Tomek ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Zdałam bez najmniejszych problemow teorie i praktyke za pierwszym razem.... Kasia Pan Andrzej :) (1) Serdecznie polecam tę szkołę jazdy wszystkim osobom, które chcą mieć pewność,... Dorota Ocena (1) Ja osobiście nie mogę narzekać. Poziom nauki świetny, Paweł mój instruktor w... Jakub Leyk Za pierwszym razem (1) Zdałem B za pierwszym razem. Dzięki ABC:) Super poprowadzona teoria i świetni... Jacek Zdrojewski Udało się! (1) Niesamowita atmosfera,mili ludzie,ogromne możliwości! Z całą pewnością mogę... Ania Z. ;) Nr 1 w Trójmieście dla motocyklistów (1) Witam! Wstrzymywałem się z oceną, póki nie zdam egzaminu (kat. A). :)... Rafał Łoziński Za Pierwszym!!("B") (1) Zdałem za pierwszym razem. Szkoła świetna, instruktorzy najlepsi. Jazdy... Michał Morozik Polecam! (1) REWELACJA! Mili i uprzejmi ludzie. Instruktor Adam nauczył mnie bezbłędnej... Mateusz Pepiórka zdałammmm :D:D:D:D ('B') (1) Zdałam za pierwszym razem:D wszytko dzięki ABC i Panu Grzegorzowi! Pan... Magdalena Muzolf :) (1) Po tym jak jeździłam w tym Ośrodku wiem,że umiem jeżdzić. Dzięki nim zdanie w... Karolina za pierwszym!! ("B") (1) zdałam za pierwszym razem!! to wszystko dzięki jeździe ze wspaniałym... AnetaGuz KAT. A (1) Niepowtarzalna atmosfera połączona z profesjonalizmem oraz rzetelnym i... Piter świetna szkoła (1) Bardzo dobra szkoła i świetni instruktorzy, oczywiscie zdalam za 1 razem. kasia s