Zdałam!!! (1) Wszystkim gorąco polecam ABC! Zdałam za 1 razem!!!!!!! Instruktorzy super!... Sandra Warto sie uczyc w Szkole Abc. (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Obsługa sekretariatu oraz prowadzący zajęcia... Gocha E:) Krzysztof R. - opinia (1) kursu w ABC nie robiłem, ale po 4 niezdanym egzaminie wykupiłem tu sobie 4... Krzysztof R.
Biedrona - opinia (1) Jeatem bardzo zadowolony z poziomu nauczania zarównio na wykładach jak i w... Biedrona Rewelacja (1) Wszystkim przyszłym motocyklistkom i motocyklistom gorąco polecam szkołę ABC.... ania zdany egzamin... :))))))) (1) Wyklady prowadzone przez Pana Floriana sa na bardzo wysokim poziomie... Tomek K. rewelacja :) (1) serdecznie polecam ten ośrodek wszystkim :) rewelacyjna kadra, wyposażenie... Marta M. :) Zdałem!!!! (1) Witam wszystkich! Dzisaj zdałem egzamin, co to dużo pisac , po prostu szkoła... Krzysiek Marta - opinia (1) Po trochę przydługiej przygodzie z egzaminami na prawo jazdy nareszcie ciapa... Marta warto warto:) (1) Zdalem za pierwszym jezdzilem z Mackiem polecam:) Deny Polecam wszyskim-naprawde warto!!! (1) Serdecznie polecam wszyskim szkołę nauki jazdy ABC. Szkółka ta gwarantuje... Basia Weronikahgg@wp.pl - opinia (1) Super ;-) dziękuje bardzo, dzięki Wam zdałam ;-)najlepsza szkoła w Gdańsku... Weronikahgg@wp.pl Jeśli prawko na motocykl, to tylko w ABC (1) Zdałem bezstresowo za pierwszym razem głównie dzięki nauce u instruktora... Łukasz Polecam ABC (1) Wyniki tego ośrodka mówią same za siebie... dzisiaj zdałem za pierwszym razem... AdamW Polecam:) (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru ABC. W szkole pracują naprawdę... Karolina ;( (1) Szczerze mówiąc ośrodek jak inne.....Kadra instruktorska OK.Wykłady w porzo,... Adam polecam (1) witam, udało mi się zdać za pierwszym razem , pozdrowienia dla pana Andrzeja... Grzegorz super szkoła (1) Witam. Dzisiaj za pierwszym razem zdałem egzamin z kat.A. Jestem mile... Łukasz B Super szkoła!! (1) Polecam każdemu! Miła obsługa, profesjonalna kadra - gwarancja powodzenia już... Ola G. Polecam - zdałam za pierwszym razem !!!! (1) Na wstępie nie zgodzę się z opiniami że za dużo czasu spędza się na placu... Ola W.