ABC-bezstresowo, kompetentnie, super (1) Właśnie dziś zdałam egzamin, ale jeszcze w to nie wierzę. Muszę ochłonąć.... Małgosia Gąsiorowska ABC-- Ciężarówka (1) Szkoła jest super!!.Robiłem kurs na kategorię C i C plus E oba egzaminy... Paweł POLECAM!! (1) polecam, robilem kurs kat "A", zdalem bez problemu za pierwszym razem. Mariusz z Łęgowa
Bardzo fajna szkoła (1) Kurs na kat. A. Wysoki poziom nauczania. Instruktorzy przykładają znaczącą... Adam Z asia - opinia (1) ZDAŁAM!!!Za pierwszym razem! Nie było łatwo , ale TOMEK nawet ciemną... asia KATEGORIA ,,C'' NIE TYLKO DLA FACETÓW:) (1) ZROBIŁAM KURS NA KAT.C W SZKOLE ABC.MIAŁAM OBAWY,CZY DAM RADĘ PROWADZIĆ TAK... ANIA SUPER SZKOŁA !!!!! (1) Miałem tą przyjemność uczyć się w tym ośrodku na dwie kategorie prawa jazdy... Paweł Ja zdałem inni też zdadzą (1) Przyjemne miejsce, fajni ludzie, dobra atmosfera i profesjonalne podejście.... Szymon K the best (1) właśnie zdałam egzamin na motor po nauce w tej szkole.szczerze to ta szkoła... beatkie Jest super :) (1) Polecam wszystkim :) zdałam za 1 razem :) dzięki najlepszemu instruktorowi... Anuszka ABC – „artykuł niesponsorowany” (kat. „A”) cz.1 (1) Początki: „Jeździłeś na motorze?” – NIE; „A skuterem... Wojtek ABC – „artykuł niesponsorowany” (kat. „A”) cz.2 (1) Teoria-egz. wewnętrzny–wstyd nie zdać przy tak uroczej obsłudze (a... Wojtek egzamin zdany (1) witam dzis dnia 24 wrzesnia 2008 zdane mam prawo jazdy kat b jestem... Basia zdać egzamin z ABC (1) Uczęszczałem 9 lat temu na na kurs kat.A. Egzamin oblałem i... zniechęciłem... Jacek Sz. Po Prostu REWELACJA:) (1) Jestem absolwentką (ale to fajnie brzmi:D) szkoły nauki jazdy ABC:) i... Aneczka_18 To była najlepsza decyzja :) (1) Dzięki panu łukaszowi- instruktorowi szkoły ABC zdałam egzamin na prawo jazdy... ania suwalska Niezle (1) Bardzo mila obsluga i wszystko zapiete na ostatni guzik. Zdawalem na moto... Nikiel POLECAM BARDZO TĄ SZKOŁĘ (1) Witam serdecznie wszystkich, chciałbym polecić tą szkołę dzięki której zdałem... Szymon Lisińśki (LISEK) ABCadło z nieba spadło. PRAWO JAZDY z porda skradło. (2) Choć zdałam "dopiero" za drugim razem ośrodek ABC spełnił moje oczekiwania,... Ślimak ver Magduś Zdałem, jak moglo byc inaczej :) (1) Świetne przygotowanie do egzaminu. Instruktorzy tej szkoły wiedza co robią i... Wiesław