Zuzanna - opinia (1) Zdałam za pierwszym razem, a nauka jazdy była dla mnie przyjemnością -... Zuzanna Polecam Polecam I Jeszcze raz Polecam (1) Pełen profesjonalizm Co zaowocowało zdaniem za 1 razem bez najmiejszych... Patryk ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM xD (1) Baaaaaaaaaaardzo polecam ten ośrodek!!! Miła atmosfera, na placu można... Sylwia R
Polecam (1) Witam wszystkich ktorzy zastanawiaja sie nad wybraniem szkoły nauki jazdy ale... Marcin Polecam Macka i ABC! (1) Bardzo polecam osrodek oraz pana Macka dzieki ktoremu zdalem prawo jazdy za... Daniel G. Bardzo polecam (1) W mojej rodzinie nie ma samochodu więc trochę się bałam podejść do kursu z... kasia A ja jestem za MARIANEM!!!! (1) wszyscy pisza o kat A,B.....a nikt nie wspomina o C.....przeciez ta szkola... DAREK Super szkoła! (1) ZDALAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! Szkola jest super! Mimo ,iz mialam pod domem... OLA Niemalże rodzinna atmosfera ;] (1) Zaczeło się od kolegi który polecił ośrodek. Dalej już było tylko lepiej :D... Karol Raczkowski MACIEJ NAJLEPSZY INSTRUKTOR W A B C !!!!!!!!!! ZDAŁAM ZA I-wszym RAZEM!!!! (1) Wielkie ogromne podziękowania dla MACIEJA :) Za perfekcyjne przygotowanie... Marta Zdałam za pierwszym razem (kat.B)! (1) Dziękuję bardzo Panu Andrzejowi i w szczególności Panu Pawłowi za... karolina ABC (1) Bardzo polecan tą firme dobry ma poziom wysoka kwalikacja jestem zadowolny z... Marcin kolakowski Podziękowania dla Łukasza (1) Chciałabym bardzo podziękować Łukaszowi za profesjonalne przekazanie wiedzy i... Izabela Aleksandrzak 3 x tak:) (1) Tak więc najpierw wielkie dzięki dla Łukasza:) Za fachowe i skuteczne... Julita Zdecydowane TAK! (1) Gorąco polecam ABC wszystkim, którzy chcą w miłej atmosferze przygotować się... Igor :) (1) Bardzo dziękuje panu Tomkowi za świetne przygotowanie do egzaminu... Andrzej Super instruktor (1) Bardzo gorąco polecam TOMKA. W ciągu 10 godzin jazd przygotował mnie tak że... Agnieszka C. Zdałam i polecam :) (1) Dziękuję całej załodze ABC, która ma naprawdę profesjonalne podejście.... Śmieszka :) Polecam ABC!!! (1) Zdałem egzamin za pierwszym razem zarówno na samochód jak i na motor. ABC to... Michał Zdałem za pierwszym razem!!! (1) Serdecznie polecam szkołę ABC, a szczególnie pana instruktora Mariana C.... Krzysztof K