Plecam (1) Prawko zdane za pierwszym razem , teoria bez błędnie , praktyka z wynikiem... Tomek Jest profesjonalnie ,solidnie i sympatycznie (1) Chcę podziękować całemu ośrodkowi a w szczególności TOMKOWI... Ewa Kopczyńska MAREK - opinia (1) GORACO POLECAM . p BOLESLAW KARAS BARDZO PROFESJONALNIE Z ZAANGAZOWANIEM I... MAREK
Pan Paweł (1) Pan Paweł to najlepszy instruktor na świecie!!!! Spokojny, cierpliwy,... Patrycja Kasia - opinia (1) Mimo prawie roku przerwy od zakończenia kursu do egzaminu praktycznego,... Kasia Polecam zadałem za 1 razem ! (1) Wszystkim polecam ten ośrodek szkolenia na 100%. Extra istruktorzy.Polecam... Arek POLECAM NA 1100% (1) Polecam tę szkołę , super atmosfera , extra instruktorzy jak i cała obsługa... Tomek MARIAN (1) zdalem przyczepy....za 2 razem,polecam MARIANA....spoko facet DAREK Ola - opinia (1) Wszystkim, którzy się wachają w 100% polecam tą szkółkę! Bardzo miła... Ola Polecam !! (1) Mialam jazdy z Panem Rysiem i zdalam za pierwszym razem ! Polecam ta szkole... Agnieszka A jednak to możliwe!!!! (1) No i stało się ...miałam dziś egzamin praktyczny na prawo jazdy i zdałam za... JustynaR Zdalam za 1-szym razem !!!! (1) 17 stycznia zdawalam teorie i praktyke i udalo sie!!! Zdalam za 1-szym... Marysia POLECAM W 100% (1) Zdałam za pierwszym razem... Z czystym sumieniem polecam przyszłym kursantom... Iwona ABC the best (1) W ABC zdaje się tylko raz!!! Na pewno polecam pana Macieja bo przy jego... Janina Stobierska POLECAM NA 1100% (1) Jak najbardziej polecam tą szkołę i nie tylko dlatego,ze zdałam za pierwszym... Asia Zdałem (1) No i stało sie zdałem prawko :),co prawda za 2 razem ale z mojej winy... Wiesław Najlepszy wybór (1) Szukając kursu prawa jazdy na motocykl, kierowałam się wynikami. I wybrałam... Kicia polecam (1) Witam! Od parędziesięciu minut jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy... Sandra Pan Paweł (1) Bardzo chciałabym pozdrowić i podziękować panu Pawłowi za trud w moje... Karina Polecam! (1) jest duzo szkol i jest ABC ;) pozdrowienia zwrotne ku Karolowi ;) Jędrek