masz wątpliwości, niepotrzebnie... (1) jeśli zastanawiacie się nad wyborem szkoły nauki jzady to polecam tylko... Ania (",) Tomek L - opinia (1) Jeżeli zamierzacie zdawać na prawo jazdy to polecam ośrodek szkolenia... Tomek L Szybko, bezstresowo, profesjonalnie! (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem. Naukę jazdy samochodem miałam z Panem... Ania D.
Jak najbardziej polecam :) (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu odbytego w ABC, miła obsługa, dobre wykłady... Marta K. Super szkoła (1) Super szkoła jazdy, długo się nie zastanawiałem. Została mi ona polecona ale... pawvlon POLECAM (1) WSPANIALY OSRODEK, SUPER LUDZIE I POZIOM bartek Podziękowania (1) Chciałabym gorąco podziękować Panu Tomaszowi Kolickiemu - instruktorowi... Katarzyna Łysek Polecam (1) Wszystkim jak najbardziej polecam tą szkołę. Jestem bardzo zadowolony, prawo... Piotr Kowalczyk polecam (1) gorąco polecam bardzo dobra szkoła zdałem za pierwszym razem egzamin obydwa... szymon zadowolnona (1) jezeli kat. B to polecam Pana Bolesława Karasia-z przyjemnością chodziłam na... kasia p. super jest marcin.....:) (1) jestem bardzo zadowolona z instruktora pana Marcina jest naj naj lepszy polecam Sylwia K. szczerze polecam, ośrodek rewelacyjny, do tego zdałem za pierwszym podejściem!!:) (1) polecam każdemu szukającemu dobrej szkoły nauki jazdy; ABC jest swietna pod... Grzegorz Polecam ! ;) (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Osobiście polecam naukę u instruktora TOMKA!!... Magda R szczerze polecam,dla mnie bomba! (1) wszystkim przyszlym motocyklistom szczerze polecam ta szkole,instruktorzy... jacek ;) (1) Szybko, sprawnie, wysoki poziom nauczania czyli to co trzeba. Bardzo gorąco... Sylwek Gorąco polecam! (1) Bardzo fajnie prowadzona i ciekawa teoria. Jeśli chodzi o praktykę to... Olga Daszczyńska Bardzo polecam! (1) Zdałem za pierwszym razem i szczerze mogę powiedzieć, że jest to w dużej... Przemek C. Polecam, zdecydowanie :). (1) Bardzo żałuje, że nie trafiłam do tej szkoły wcześniej, pewnie poradziłabym... Dorota Ostr. Polecam instruktora Marcina ! (1) Marcin to prawdziwy profesjonalista. Podczas jazdy zawsze skupiony i... Małgorzata Polecam wszystkim zdającym! (1) Egzamin na kat. B zdałam za drugim podejściem po długiej, ponad godzinnej... Beata K.