Naprawdę dobra szkoła (1) A jest to najlepsza szkoła bo ma najlepszych instruktorów nauki jazdy a... Hołek Piotr - opinia (1) Polecam tę szkołę. Oczywiście nie znam tam wszystkich instruktorów, ale pana... Piotr Polecam (1) Bardzo dobra szkoła, wszystkie papierkowe sprawy załatwiane bez problemu,... 666Forest
Adi - opinia (1) Na wstępie dziękuję kadrze szkoły ABC za miłą obsługę. Szczerze polecam kurs... Adi ależ oczywiście! (1) kurs, zarówno praktyczny jak i teoretyczny, miałem z panem Karasiem.... Grzesiek N. :) (1) Na kurs w ABC zapisałam się z racji wykładów odbywających się w ILO, do... Hania P. Super Szkoła do Nauki Jazdy (1) !!! Gorąco Polecam !!! Pełen Profesjonalizm !!! Tutaj na 100% zdasz Prawo... polon Polecam (1) Jako kompletnie zielona przyszłam do abc, posłuchałam Pana Floriana,... Marta Polecam Pana Bolesława Karasia (1) Wczoraj miałam pierwszy egzamin na prawko. Niestety nie udało mi sie zdac ale... Wiktoria kategoria A (1) Dzis wspólnie z żoną zdaliśmy za pierwszym podejściem na kategorie A. W... Kamila i Krzysztof Karegoeia A za pierwszym podejściem (1) Szkoła jazdy ABC, bardzo dobrze wie. Jak zmienić ślamararę, w kierowce w... Imek ABC (1) super szkola bardzo otwarta dla ludzi.Maja bardzo dobrych nauczycieli... Deni5 Kategoria A - za pierwszym razem (1) Wyjazd na miasto? Tylko i wyłącznie pan Adam! Super podejście i naprawdę... tig POLECAM TOMKA (1) Jak to wielu już mówiło polecam instruktora Tomka Zna miasto i jego kruczki,... Grzechu polecam :) (1) zdałem dzisiaj za pierwszym razem, dzięki panu Bolesławowi Karasiowi, który w... Leetva Zdałem za pierwszym razem (1) I to nie przypadek. Do egzaminu byłem świetnie przygotowany. Instruktor nie... Błażej Bardzo POlecam ! (1) 13 sierpnia zdawalam 1 egzamin z jazdy praktycznej... przygotowywal mnie do... Katarzyna POLECAM !!! (1) Cierpliwość, opanowanie i pełen profesjonalizm to cechy wyróżniające pana... Marzena K. Polecam.:) (1) Poprzedniej opinij nie zamieścili nie mam pojęcia dlaczego.Lecz z szkoły... Mateusz Gorąco polecam (1) Polecam tę szkolę, fajna obsługa, poziom nauczania na wysokim poziomie. Jeśli... Jakub Krawczyk