polecam ;) (1) jak najbardziej polecam szkole abc i instruktora Tomka Kolickiego , bo to... Magda przybywajcie do Abc (1) to już moje drugie prawko które zdawalam w szkole nauki jazdy... e. Polecam:) (1) Bardzo polecam. Wczoraj miałem egzamin i zdałem teoretyczny jak i praktyczny... Mateusz
POLECAM!!!! (1) Bardzo jestem zadowolona z kursu prawa jazdy kategorii B!!! Polecam... Marta Przybywaj junaku! (chodzi o motocykl) (1) Miła atmosfera, sympatyczni i świetni instruktorzy, aż się chce jeździć.... Legenda Polecam (1) Nie dawno zakończyłam kurs. Dziś miałam 1 egzamin praktyczny, i zdałam !... Kasia Piotr.K - opinia (1) z całą pewnością można powiedzieć że ABC Nauka Jazdy, jest najlepszą w... Piotr.K POLECAM (1) Stanowczo polecam każdemu z przyszłych kierowców instruktora TOMASZA, szybko,... Grzegorz Profesjonalizm i sukces (1) Jestem bardzo zadowolony, że trafiłem do tej szkoły. W niecałe 2 miesiące... Kamil Polecam Marcina Kalinowskiego (1) Kurs prawa jazdy odbyłam około 6 lat temu. Niedawno zdecydowałam się aby w... Magda Super ośrodek! (1) Naprawdę polecam. Zdałam egzamin za pierwszym podejściem. Pozdrowienia i... Ania abc. (1) nauczanie 'po kolei' jak w alfabecie. wszystko zostało mi wyjaśnione,... Natalka Elegancko. (1) Zdałem na moto za pierwszym podejściem - osoba praktycznie bez żadnego... Andrzej Zdrojewski Dziekuje bardzo! (1) Dziekuje bardzo za przygotowanie do egazminu Panu Bolesławowi Karaś.Jego... Wojtek zadowolona po raz kolejny (1) Wczoraj zdałam egzamin na kat. A:) udało mi się to za pierwszym razem dzięki... kasia p. rewelacja - skutecność 100% (1) Uczyłem sie jeździć motorem u Grzegorza Badtke. Serdecznie polecam wszystkim!... Igor Zdanowski Polecam! (1) Świetna szkółka ;) instruktorzy znają się na rzeczy, wiedzą, jak przygotować... Marcelina Polecam (1) Gorąco polecam szkołę ABC Nauka Jazdy, a szczególnie p. Grzegorza, który... Monika Zdecydowanie Polecam :) (1) Zdecydowanie polecam ABC , wykupiłem tu tylko 2 godzin po skończeniu kursu w... Oskar Zdecydowanie polecam (1) bardzo dobry ośrodek ,własnie wrocilem z egzaminu zdałem wszystko za... Szymon