Zdalam !! (1) 31 sierpnia podchodziłam do egzaminu i zdałam za pierwszym razem.... Monika Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu, pozwolił mi zdać prawo jazdy za pierwszym... Olga Ciborowska podziekowania (1) Podziękowania dla Tomasza Kolickiego który nauczył mnie jak dobrze jeździć... Grzegorz Michalski
NAPRAWDĘ POLECAM!!!! (1) Dziś zdałem egzamin na kategorię B za 1 razem!!! Wykłady z Panem Florianem są... Wojtek Wielkie dzięki dla Pana Bolesława Karasia!!! (1) Już dawno powinnam napisać. Jestem baaaardzo wdzięczna za tak profesjonalne... ar Polecam:) ! (1) wybrałam ten ośrodek, ponieważ kierowałam się statystykami na największą... L. Polecam instruktora Bolesława Karasia (1) Bardzo serdecznie chciałbym podziękować Panu Bolesławowi Karasiowi,... Tomek Zdałam za pierwszym razem! (1) Równo tydzień temu(26.10.09r.) zdałam egzamin na prawo jazdy- kategoria B.... Jaskólska Aneta Drodzy koledzy motocykliści! (1) Serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym kursem. Zdałem prawo jazdy... Michał Polecam (1) Zdałem na kat. A za pierwszym razem, wszystko dzięki fachowości instruktora... Bartłomiej Pellowski Polecam wszystkim!!! (1) Polecam wszystkim ośrodek ABC. Spotkacie się tam ze znakomitą kadrą. Wykłady... Aga Rafał Szulkowski - opinia (1) Polecam tą szkołę. Wykłady prowadzone na wysokim poziomie, sprzęt do... Rafał Szulkowski kat. A (1) Super szkoła! Mimo niesprzyjających okoliczności zdałam egzamin za I... Mirka Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim, którzy jeszcze nie wiedzą jaką szkołę wybrać. Nawet osobom... Robert Gajda Polecam instruktora Pana Marcina Kalinowskiego (1) Życzę każdemu kursantowi takiego instruktora! Pełen profesjonalizm i... Wojtek Najlepsza szkoła jazdy!!! (1) Brałam w tym ośrodku tylko jazdy doszkalające, więc nie mogę nic powiedzieć o... Monika Czysta przyjemność! (1) Dziękuję wszystkim ludziom z ABC którzy przyczynili się do mojego sukcesu... Filip KAT. B - do jednego raza sztuka:) (1) Szkoła extra za względu na plac manewrowy, który jest równy, ma swoje... Tamka KAT. B - do jednego raza sztuka:) (1) Szkoła extra za względu na plac manewrowy, który jest równy, ma swoje... Tamka Bomba (1) Właśnie zdałam za pierwszym razem na kat. A :P Bez problemu i stresu,... Monia