POLECAM!!! (1) Gorąco zachęcam do wszystkich zainteresowanych prawem jazdy do skorzystania z... Marcin :) (1) Chyba najlepsza szkola nauki jazdy w trojmiescie. Kurs odbywal sie szybko za... Adrian Było super i zdalam za pierwszym razem (1) Polecam ośrodek, super warunki, super instruktor, super płac...... Kursantka Asia
jestem zadowolona (1) Witam wszystkich czytających tą opinię. Muszę powiedzieć, że mimo tego iż... Asia S ankol - opinia (1) Polecam!!!! bardzo sympatyczna atmosfera, pelen profesjonalizm, a przy tym... ankol gages22 - opinia (1) Kurs pierwsza klasa ! Zdałem za pierwszym razem ! Teoria jak i praktyka... gages22 :) - opinia (1) POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) POLECAM JAZDY ORAZ TEORIĘ Z PANEM BOLESŁAWEM KARASIEM! (1) Naprawdę bardzo ambitnie poprowadzone zajęcia. Dużo ciekawych uwag, porad.... Ewelina K. Zdałam za pierwszym razem!!!:) (2) Jakiś czas temu bałam sie wsiadać do samochodu, nawet jako pasażer. Idąc na... Wiola Polecam!! To jest to czego szukacie (2) Polecam wszystkim ABC. Pracują tam prawdzili profesjonaliści. Wyklady... Beata Zdałem za pierwszym podejściem !!! (1) Gorąco polecam!! Cieszę się, że trafiłem do tej szkoły Chciałbym bardzo... Daniel Stradomski Spokój to podstawa! (1) Właśnie udało mi się zdac. Dziekuje, za wszystko, a poszukującym dobrego... Maciej shakilaki - opinia (1) goraco polecam!!!! jestem bardzo zadowolona z ABC. bardzo sympatyczna... shakilaki Super (1) Polecam. Wysoka jakość szkolenia teoretycznegi i praktycznego Instruktor... Grażyna D, SUUUUPER SZKOLA (1) Chodzilem do ABC na kategorie A,B,C,C+E i zdalem na wszystke za pierwszym... Maciek Podziękowania dla instruktora p.Bolesława Karasia (1) Treść opinii: Podziękowania dla instruktora p.Bolesława Karasia To był... Piotr Noczyńsk Polecam wam Instruktora Tomasza K. (1) Naprawdę warto się zapisać się do ośrodka ABC. Dzięki Tomkowi zdałem za... Krystian Polecam ośrodek a zwłaszcza instruktora TOMASZA K (1) Polecam wszystkim instruktora Tomasza K. Jeździłem z nim i na egzaminie nie... katarynka Polecam zwłaszcza instruktora TOMKA (1) Polecam wam zarówno ten ośrodek a przede wszystkim instruktora Tomka K.... Monika Polecam. (1) Polecam wszystkim ośrodek ABC i instruktora Tomka. Bardzo cierpliwy,... Monika L.