Profesjonalne szkolenie i dobre rady na egzamin (1) Z czystym sumieniem polecam tę szkołę oraz instruktora Pana Adama.... Kamil N. MEGA POZYTYW:))) (1) Jeśli jeszcze ktoś się waha to mam nadzieję że po przeczytaniu tej opinii... Angelika Polecam instruktora Tomka :) (1) Przede wszystkim chciałam bardzo podziękować p. Tomkowi za naukę jazdy, która... Monika
Świetna szkoła nauki jazdy! (1) Chciałbym serdecznie podziękować za świetne przygotowanie mnie do egzaminu... Mateusz Kondracki Polecam (1) Polecam. Egzamin na kategorię A zdałem za pierwszym razem, kat. B za drugim... Szymon polecam jak najbardziej! (1) Zdałem egzamin kat. A za pierwszym razem, bez żadnego problemu, instruktorzy... Jacek Szymański Nie zawsze tańsze jest lepsze , polecam OSK ABC (1) Witam , kurs zrobiłem ponad rok temu w ...i 2 egzaminy oblane , nie polecam... Zadowolony Super!!!!! (1) Polecam wszystkim zakończyłam kurs w tej szkole i zdałam niedawno egzamin.... mika zły instruktor (1) Niestety chyba trafiłem na złego instruktora. Instruktor łukasz m. nie dość,... absolwent abc Super szkoła (1) Szkoła super w miare niska cena polecam p. Tomka Kolickiego fajny gość... Wariat Zdecydowanie na TAK! (1) Jeśli zastanawiasz się, z kim uczyć się jeździć samochodem - znam tylko jedną... Ela T. Polecam ! (1) Świetna atmosfera, instruktorzy i przyzwoita cena! Bylem przygotowywany przez... Kamilekk polecam p.Tomka!! :)) (1) o prowadzeniu teorii za wiele powiedziec nie moge gdyz przeszlam ja w innej... kamela ela POLECAM!! (1) Wspaniała atmosfera, super instruktorzy, rewelacyjne przygotowanie do... Marcel Richert NAJLEPSZA SZKOŁA NAUKI JAZDY (1) Polecam wszystkim szkołę \"ABC NAUKA JAZDY\". Moim instruktorem był Pan... Magda Tieraseka Konrad K. - opinia (1) Szkoła bardzo mi się podoba, wszystko jak należy. Instruktor p. Tomek... Konrad K. POLECAM !!!!!! (1) Zdałem za pierwszym razem!!! Teorie z panią Anią były bardzo fajne i... Łukasz G. Zdane za pierwszym razem! :) (1) Polecam szkołę szybko odbywa się kurs, miła atmosfera, instruktorzy dobrze... Mateusz PERFEKCYJNOŚĆ!! (1) 100% zadowolenia. Tydzień temu odebrałam Prawo Jazdy. Mimo, że nie zdałam za... Aleksandra R. :) (1) Polecam! nie tyle sam ośrodek ABC co instruktora Tomka. Nie jeżdziłam z nim... K.K