Michał - ocena (1) Polecam od serca Michał Dawid Peta - ocena (1) Bardzo profesjonalny serwis, polecam Dawid Peta Marcin Dubiel - ocena (1) Nie mogę wystawić wystarczająco pozytywnej opinii na temat usług Pana... Marcin Dubiel
Kacper S. - ocena (1) Efekt końcowy przekroczył moje oczekiwania - nowy zamek działa bez zarzutu.... Kacper S. Julia - ocena (1) Nie mogłam być bardziej zadowolona z usług świadczonych w sytuacji... Julia Rafał - ocena (1) Nie mogłem być bardziej zadowolony z usług świadczonych przez firmę... Rafał AL - opinia (1) Pan Sergiusz jest mistrzem, w tym co robi. Poradził sobie dzisiaj z moim... AL jakub - opinia (1) swietny fachowiec, w 100% moge polecic jakub Super! (1) Polecam gorąco, serwis drzwi z blokujacym się zamkiem. Błyskawiczna usługa.... Iza Najlepszy fachowiec (1) Bardzo polecam! Pełen profesjonalizm, uprzejmość i uczciwość! Dziękujemy za... Anna Regulacja drzwi (1) Świetny fachowiec, błyskawiczna realizacja od telefonu do przyjazdu tylko 3... Cezar Wymiana zamka (1) Wszystko przebiegło sprawnie, szybko i fachowo. Polecam Michał Polecam! (1) Zamek w drzwiach wejściowych do mieszkania naprawiony bardzo szybko i... klient serdecznie polecam (1) Bardzo sprawna usługa - przyjazd już na następny dzień, sama wymiana zamka... AO POLECAM (1) Serdecznie polecam usługi tej firmy. Szybko, profesjonalnie,niedrogo. Dobry i... Katarzyna Wymiana zamka- SERDECZNIE POLECAM! (1) Bardzo serdecznie polecam usługi tej firmy!!! 1. Panowie przyjechali... Paulina Słowny (1) Zadzwoniłem koło 10.00 z zapytaniem czy dniu dzisiejszym jest możliwośc... wojtek Wymiana zamka (1) Polecam serdecznie, bardzo dobry i rzetelny fachowiec. Andrzej Awaryjne otwarcie mieszkania (1) Zacznę od tego, że wcześniejsi fachowcy po 3 godzinach wiercenia drzwi... Beata K. Znakomity gość! (1) Jeden z tych, który patrzy się na sytuację i od razu dokładnie wie co zrobić.... alsaceman