ABC Ubezpieczenia

Ubezpieczenia

Gdańsk, al. gen. Józefa Hallera 128A

EWA_L - opinia (1) Sprawna obsługa, świetny kontakt przez telefon/email. p. Adam pamięta za... EWA_L Jola - opinia (1) Diler zapewniał mnie że przygotował dla mnie najlepszą ofertę w cenie 3670.00... Jola Grzegorz - opinia (1) Współpracujemy od ponad 10 lat. Pan Adam jest zawsze zaangażowany i rzeczowo... Grzegorz
Marcin - opinia (1) Bardzo fachowa obsługa - szybka oferta, pomoc i merytoryczne doradztwo.... Marcin Kacper - opinia (1) Fachowa obsługa, bogata oferta i stała opieka Pana Adama. Gorąco polecam! Kacper Monika - opinia (1) Profesjonalna obsługa i najlepsze ceny ubezpieczeń na rynku :) Polecam !!! Monika Małgorzata - opinia (1) Polecam! Szybko, sprawnie i na temat. Wszystko załatwione on-line, wszystko... Małgorzata Mar.szym - opinia (1) Szybka i sprawna pomoc przy wyborze ubezpieczenia. Pełen profesjonalizm-... Mar.szym ANITA - opinia (1) Polecam. Posiadam kilka aut i Pan Adam zawsze pilnuje naszych składek. ANITA Jakub - opinia (1) Bardzo dobry kontakt, sprawna obsługa bez konieczności jeżdżenia do... Jakub drjekyll - opinia (1) Korzystam od kilku lat. Zawsze pełen profesjonalizm. drjekyll Andrzej - opinia (1) Pan Adam bardzo pomocny, uprzejmy, komunikatywny i z profesjonalnym... Andrzej Jakub - opinia (1) Pełen profesjonalizm! Szczerze polecam! Jakub Karolina - opinia (1) Z Adamem współpraca wprost idealna :) Karolina Wiesław - opinia (1) Wszystko jest super. Pan Adam pamięta o terminach. Wyszukuje oferty, doradza.... Wiesław EwaL. - opinia (1) w końcu nie muszę sama pamiętać o terminach kolejnych rat i kolejnych... EwaL. Aleksander - opinia (1) Współpracuje z Panem Adamem wiele lat, różnego rodzaju ubezpieczenia przez... Aleksander Łukasz - opinia (1) Pan Adam to profesjonalistą całym sobą. Ubezpieczam auto firmę mieszkanie i... Łukasz Monika - opinia (1) NIGDY wcześniej nie spotkałam się z tak profesjonalnym podejściem ! bardzo... Monika Profesjonalista !!! (1) Miałem styczność z wieloma agentami. ten bije ich wszystkich na głowy !!!... Piotr