ABSOLUTNIE NIE POLECAM

ROBIŁEM KURS U PANI ŻANETY ZERO PROFESIONALIZMU JEST NIE ODPOWIEDZIALNA OSOBA , SPÓŻNIA SIĘ , NIE TŁUMACZY PRZEPISÓW OPRÓCZ TEGO ŻE NAUCZYŁA MNIE ODPALAĆ SAMOCHÓD TO NIC POZA TYM. NIE POLECAM
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: ABSOLUTNIE NIE POLECAM

W ZWIAZKU Z TAK POWAŻNYM OSKARZENIEM ZMUSZENI JESTEŚMY WYSTAPIĆ O USTALENIE ADRESU Z KTÓREGO ZOSTAŁA WYSŁANA TA OPINIA,A POTEM USTALENIE TOŻSAMOŚCI SAMEGO AUTORA,PONIEWAŻ ZAMIERZAMY WYSTĄPIĆ NA DROGĘ POSTĘPOWANIA SĄDOWEGO O ZNIESŁAWIENIE BO NIE MOŻNA BEZKARNIE OCZERNIAĆ KOGOKOLWIEK.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15

A ja na Panstwa miejscu nie bralby tej opinii do glowy. A dlaczego? Poniewaz Pan MACIEK ma prawo do swojej subiektywnej oceny zaistnialego zdarzenia. W jego ocenie instruktor nie nauczyl go niczego, poza uruchomieniem silnika. Ale przyczyna tej subiektywnej oceny moze byc fakt, ze z Pana MACKA jest FUJARA, a nie kierowca. I na taka wrodzona dolegliwosc nie pomoze najlepszy instruktor jazdy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

Sam robiłem kurs w Zielonym Listku i uważam za niemożliwe to aby Pani Żaneta podeszła nieprofesjonalnie do jakiegoś kursanta . To jest idealistka i profesjonalistka !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13

Droga postępowania sądowego? Heh, nie uważam, by Maciek kogokolwiek obraził. Napisał to, co mu ślina na jężyk przyniosła, nie użył obraźliwych ani wulgarnych słów, więc o co chodzi? Każdy przecież ma prawo do wyrażania własnych, subiektywnych opinii mimo, że nie każdemu mogą się one podobać. Takie jest życie.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem kto jest autorem tego postu, ale z pewnością nie był to kursant Zielonego Listka - nie znam bowiem nikogo, kto byłby niezadowolony z tak profesjonalnych instruktorów . Niestety internet umożliwia anonimowość, pod której maską możliwe jest pisanie kłamstw.
Jako była kursantka Zielonego Listka apeluje aby nie traktować powyższego postu jako opinii miarodajnej i prawdziwej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14

Ja również uważam, że powinno się znaleźć tę osobę i ukarać, ponieważ moim zdaniem jest to celowe zaniżanie średniej oceny jednej z najlepszych szkół w Trójmieście. Podejrzewam, że to nieuczciwa konkurencja, a na to nie powinno się pozwalać. Szkoła była rewelacyjna. Komuś to chyba przeszkadza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Przepraszam bardzo jednak z opinii znanych mi osób zielony listek nie jest profesjonalny. Jednak to może jest opinia tylko kilku osób, jednak ukarać kogoś za to że wypowiedział się na dany temat i powiedział co czuje jest absurdalne. Tak samo wypowiadanie się za wszystkich kursantów że "nie znam nikogo kto nie byłby zadowolony z zielonego listka", proszę się wypowiadać za samego siebie a nie za ogół gdyż później ludzie się denerwują gdy się ich samych bierze za ogół.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0