OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

Daniel T - ocena (1) Pani Iwona złota kobieta , pełna profesjonalizmu, empatii ale przede... Daniel T Łukasz - ocena (1) Gdyby tylko istniała możliwość wyjścia poza skalę, dałbym osk zielony listek... Łukasz Dorota - ocena (1) Ja zdałam swoje prawo jazdy już czternaście lat temu,jako czterdziestolatka... Dorota
Renata - ocena (1) Polecam P. Żanetę, bardzo bezpośrednia ale uczy rewelacyjnie. Po 6 godzinach... Renata Daria - ocena (1) Świetna szkoła, szczególnie polecam instruktorkę Żanetę - super uczy, dzięki... Daria Grzegorz - ocena (1) Polecam. Po przeszło rocznej przerwie i zaledwie 4 godzinach jazdy z Panią... Grzegorz EG - ocena (1) Jeśli szkoła jazdy to tylko Zielony Listek. Jeśli instruktor jazdy to tylko... EG Grzegorz Dybizbański - ocena (1) Chciałbym wyrazić niesamowitą pochwałe dal Pani Żanety poleconej przez moją... Grzegorz Dybizbański Sylwester - ocena (1) Polecam Zielonego Listka Profesjonalne i miłe podejście.Pani Żaneta... Sylwester Monika - ocena (1) Polecam z całego serca, dużo więcej wyciągniętych wniosków niż z poprzedniej... Monika Kinga - ocena (1) Bardzo ale to Bardzo polecam Panią Żanetę,100 procent profesjonalizmu !... Kinga Mikalai - ocena (1) Bardzo dobrze podejście do nauki! instruktor z którym jeździłem Pani Żaneta,... Mikalai Daniel M. - ocena (1) Świetna szkółka! Przygotowanie kursanta od strony teoretycznej i praktycznej... Daniel M. Julia - ocena (1) Oceniam bardzo pozytywnie, instruktorzy profesjonalni, zabawni i cierpliwi.... Julia Gosia - ocena (1) Zdałam za pierwszym razem i to bez błędnie, przygotowywała mnie p Żaneta.... Gosia Ola K - ocena (1) Polecam serdecznie szkołę jazdy "Zielony Listek". Szczególnie instruktorkę... Ola K Paulina - ocena (1) Bardzo polecam Panią Olę i Żanetę świetne instruktorki, miła atmosfera,... Paulina Angelika - ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy Zielony Listek! Pani Żaneta bardzo profesjonalna,... Angelika Solo - ocena (1) Polecam szkółkę! Jazda z Panią Żanetą to czysta przyjemność, świetnie naucza Solo Maria K. - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Iwonę ️️️ Bardzo ciepła osoba, z duża dozą... Maria K.