OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

Jeżdżębezpiecznie - opinia (1) Polecam gorąco, fachowcy w pełnej mierze. Wiedza ogromna - teoretyczna i... Jeżdżębezpiecznie Maciej W. - opinia (1) Dzięki świetnemu instruktorowi, którym jest Pan Lesław, egzamin zdany za... Maciej W. Grzegorz - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem z pomocą Pani Żanety. Grzegorz
Mat - opinia (1) Szybko, sprawnie i rzeczowo, na egzamin poszedłem spokojny jak nigdy. Polecam... Mat Magda - opinia (1) Bardzo polecam Zielony Listek.Miałam przyjemność jezdzic z Pania Asią i Pania... Magda Magda - opinia (1) Polecam Zielony Listek wszystkim tym, którzy chcą zdać prawo jazdy za... Magda Marcin - opinia (1) Bardzo profesjonalna szkółka, zwracająca uwagę najdrobniejsze szczegóły które... Marcin Kamila - opinia (1) Serdecznie polecam w szczególności Panią Żanetę jest bardzo profesjonalna i... Kamila Ola S - opinia (1) Bardzo polecam Zielony Listek! Miałam przyjemność jeździć z Panią Asią i... Ola S Daniel J - opinia (1) Bardzo polecam szkołę jazdy zielony listek, na kategorie A1 bardzo miły pan... Daniel J Magdalena - opinia (1) Ośrodek super:) egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem. Sliczne... Magdalena Weronika Majkrzak - opinia (1) Serdecznie polecam ! Pani Żaneta super prowadzi jazdy podchodzi do tego... Weronika Majkrzak Martyna - opinia (1) Miałam przyjemność wykupić kilka dodatkowych godzin w Zielonym Listku z... Martyna Julia - opinia (1) Brałam w szkółce jazdy doszkalające i polecam. bardzo dobre podejście do... Julia Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę Zielony Listek, a w szczególności jazdy z panem... Agnieszka Dominika - opinia (1) Super szkółka, zdany egzamin zawdzięczam Panu Lesławowi. Na lepszego... Dominika Justyna S - opinia (1) Polecam polecam zdałam za 1 . Polecam z całego serca. Jedyna szkoła co daje... Justyna S Joanna Bączowska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z odbytego kursu w tej szkole. W szczególności... Joanna Bączowska Katarzyna - opinia (1) Bardzo polecam szkołę Zielony Listek bardzo profesjonalne podejście do... Katarzyna Oliwia Szwagrowska - opinia (1) Bardzo polecam Panią Żanetę! Po roku przerwy podjęłam się ponownej próby... Oliwia Szwagrowska