OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

Zdane za pierwszym (1) Jestem bardzo roztrzepaną osobą i stresuję się prawie wszystkim, co w nauce... Julia Tym instruktorom naprawdę zależy, aby kursanta nauczyć! (1) Zrobiłam kurs podstawowy w innym ośrodku, po wyjeżdżeniu 40h i 2 oblanych... Agnieszka Kategoria A i B (1) To drugi mój kurs w Zielonym Listku Wszystko jak być powinno. Wykłady... Oluś
Polecam (1) Szczerze polecam i dziękuje Żanecie za profesjonalne przygotowanie. Egzamin... Monika Serdecznie polecam! (1) Chcę bardzo podziękować Panu Lesławowi. Jest cierpliwym i wymagającym... Magda Skuteczne nauczanie - wyśmienity efekt (1) Nauka w Zielonym Listku bardzo dobra. Instruktorzy bardzo sympatyczni i... Renata Konkretnie rzetelnie Firma na 6!!! (1) Zdany egzamin, dobre nauczanie. Instruktora pana Waldka zapamietam do konca... Ala Polecam (1) Szczerze polecam i dziekuje Zielonemu Listkowi oraz szczególnie Pani Żanecie... Szczęśliwy już prawie kierowca Highly Recommend for all learners (1) I strongly recommend Zielona Listek. I cleared exam in first attempt and also... Priyanka Godna polecenia szkoła!!! Kat A Tylko i wyłącznie z panem Przemkiem To prawdziwy instruktor z pasi !!! (1) Właśnie ukończyłem swój pierwszy egzamin na kat a z wynikiem pozytywnym,... Adam Najlepsza szkoła !!! (1) Na starcie chce bardzo podziękować Pani Iwonie za cierpliwość ,super... Weronika Super szkoła (1) Pan Waldemar bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu, jest uprzejmy i miło się... Andrzej Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście! (1) Serdecznie polecam :) Zaangażowani instruktorzy, ogromna wiedza i przyjemna... Klaudia Najlepsza szkoła jazdy (1) Bardzo miła pani - Żaneta Nikola Z Zielonym Listkiem można wszystko (1) Po wykładach z panem Waldkiem i po jazdach z panią Iwoną egzamin państwowy to... ZUZKA Najlepsza Szkoła Jazdy (1) Bardzo cenię instruktorów z Zielonego Listka Rzeczowe rady, fachowa pomoc,... Robert SUPER (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku. Nauka na wysokim poziomie, przyjazna... Uczennica Polecam! (1) Bardzo polecam tę szkółkę. Wykłady przeprowadzone w miłej atmosferze z panem... Natalia Polecam!! (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy Zielony Listek, a w szczególności panią... Olga Strata czasu. (1) Jazdy zaczęłam z panem Leslawem. Po jakimś czasie przestał odbierać i... Kursant