OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

Pan Lesław (1) Polecam wszystkim! Dziękuję Panu Lesławowi za przygotowanie do egzaminu,oraz... Adrian Łatka Super (1) Po 5 letniej przerwie od ostatniego nieznanego egzaminu praktycznego... Iwona Profeska (1) Niema lepszej szkoly , profesjonalizm , punktualność i cierpliwość...wszystko... Magdalena
Polecam! (1) Egzamin zdałam za pierwszym razem. Instruktorzy nauczyli mnie pewności i... Oliwia Najlepsza szkoła; ) (1) Zdane za pierwszym razem bez błędu; ) Brawo Ja. Brawo Zielony Listek!... Madzialena zdane (2) Najlepsza szkoła i najlepszy instruktor. Pani Żaneta jak trzeba nakrzyczy jak... Damian Polecam. (1) Najlepoza szkoła i najlepszy instruktor. Pani Iwona jak trzeba nakrzyczy jak... Rafal Świetny ośrodek dla wszystkich którzy chcą nauczyć się jeździć !!! (1) Serdecznie polecam ten ośrodek wszystkim, którzy szukają miejsca, w którym... Natalia Prawko zdane za pierwszym razem ! (2) Polecam ten OSK! Krótki czas trwania kursu, bez czekania na wolne terminy... Kamil Naprawdę polecam (1) Indywidualne podejście do kursanta, na zajęciach teoretycznych nauczyłam się... XYZ Polecam!!! (1) Wszystkim osobom, które zastanawiają się gdzie zapisać się na kurs prawa... Joanna Egzamin zdany za pierwszym razem! (1) Szkoła zasługuje na polecenie wszystkim, którzy zaczynają swoją przygodę z... Paulina Strata czasu i pieniędzy! (1) Kiepska szkoła nauki jazdy. Serdecznie nie polecam. manti Jeździjcie tylko z P. Lesławem, to prawdziwy profesjonalista z uprawnieniami egzaminatora. Spokojny i stateczny, ale gdy (1) I pamiętajcie, nie jeździjcie jak sieroty, egzaminator musi też zobaczyć, że... Adam Polecam! (1) Szczerze polecam, jeździłam z Panią Żanetą. Miła atmosfera, profesjonalizm,... Kamila Chcę pochwalić się zdanym egzaminem za pierwszym razem z całym światem (1) :-) :-) :-) Jeździłam z panem Waldkiem i panem Lesławem serdecznie polecam.... Mirka Polecam Szkole nauki jazdy Zielony Listek (1) Egazmin zdany bezblednie za pierwszym razem a to wszystko dzieki Żanecie,... Magda Zielony Listek! (1) Wszystkim polecam Zielony Listek,a w szczególności Panią Iwonę! Jest... Sylwia Znakomita!! (1) Zdecydowanie polecam jazdy w tej szkółce! Swój kurs (niewiarygodnie długi)... Weronika Polecam (1) Polecam serdecznie, dobrze wyłożona teoria, jazdy z Panią Żanetą dają solidny... Mateusz