OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

Serdecznie Polecam !!!!! (1) W 100% polecam , najlepsza szkoła w Trójmiescie. ZP Serdecznie POLECAM . (1) Witam, w dniu dzisiejszym zdałam egzamin za pierwszym podejściem , jeszcze... Małgosia Wzorowo (1) Zapisałem się na kurs ekspresowy, który jest co prawda dodatkowo płatny, ale... Kuba
Polecam Zielony Listek!!!! (1) Pełen profesjonalizm.Do Zielonego Listka trafiłam z polecenie i sie nie... Agata Gorąco polecam!!! (1) Szybko,profesjonalnie,elastycznie. Jako TYLKO OSK ZIELONY LISTEK – Szkoła nr 1 w Gdańsku – POLECAM !!! (1) Dziękuję serdecznie za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu, zarówno... Paweł TOMasz Kordowski Szczerze polecam! (1) Od tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy :) egzamin teoretyczny... Marcelina M. Uczą żebyś zdał!!! (1) Odbyłem kurs prawa jazdy w trybie przyśpieszonym w Zielonym listku. Czas... Krystian Polecam (1) Sprawnie i profesjonalnie. Polecam zajęcia teoretyczne u Pana Waldemara i... k Polecam! (1) Zielony Listek powinien stanowić wzór dla wszystkich innych ośrodków... Ala GORĄCO POLECAM (1) Zaczęłam kurs w popularnej wśród znajomych szkółce na Chełmie nad biblioteką.... M. POLECAM (1) Do P.Iwony trafilam po 4miesiecznej przerwie, na poczatku balam sie jazdy z... Ola Bardzo szczęśliwa (1) Zdałam i jestem zadowolona że trafiłam do SZKÓŁKI ZIELONY LISTEK Nauczyli... Małgosia Profesjonalizm (1) Do zielonego listka zawitałem w ciemno i był to strzał w dziesiątkę. Pan... Marek K. prawko (1) Do ZIELONEGO LISTKA zawitałam po 2 latach przerwy i 2 niezdanych egzaminach.... Beata Naprawdę warto! (1) Moją szkółką był C....., w którym się nic nie nauczyłem, a chcieli się mnie... Kamil polecam (1) Jako kursant po nie zdanym egzaminie musialem skorzystac z pomocy aby nabyc... Michał Polecam! :D (1) Profesjonalna i rzetelna szkoła. Pracowało mi się z Wami bardzo... Wojciech Mocarski ABSOLUTNIE NIE POLECAM (8) ROBIŁEM KURS U PANI ŻANETY ZERO PROFESIONALIZMU JEST NIE ODPOWIEDZIALNA OSOBA... MACIEK Opinia o jazdach dodatkowch z Panią Żanetą. (4) Witam, jeździłam/łem z Panią Żanetą na jazdach dodatkowych. Moje uwagi: auta... Uprawniona/ny