OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

Polecam z czystym sumieniem!!! (1) Pełen profesjonalizm! to była moja druga szkoła jazy i żałuje ,że od razu tu... Natalia Pełen profesjonalizm, uczą najlepiej w całym trójmieście (1) Jazdy z Panią Żanetą były czystą przyjemnością, nauczyła mnie zdecydowanie... Klaudia Rewelacja! (1) Trafienie na tę szkołę to najlepsze, co mogło mnie spotkać na drodze do... Agata
Zdane za pierwszym (1) Najlepsza szkółka w Gdańsku. Teoria na najwyższym poziomie. Cena bardzo... Paula POLECAM (1) Bardzo polecam tę szkołę! Wszystko na 6. Jazda z Panią Iwonką to największa... :) :) (1) Dziękuje Pani Iwonie za dodatkowe jazdy dzięki Pani pomocy udało mi się zdać... Kobieta Polecam (1) Polecam zielonego listka w 100% zdałam dziekuje pani iwonce najlepszy instruktor Sylwia POLECAM (1) Najlepsza szkoła w Gdańsku, polecam w 100%!!!!!!!! Kar Serdecznie Polecam !!!!! (1) W 100% polecam , najlepsza szkoła w Trójmiescie. ZP Serdecznie POLECAM . (1) Witam, w dniu dzisiejszym zdałam egzamin za pierwszym podejściem , jeszcze... Małgosia Wzorowo (1) Zapisałem się na kurs ekspresowy, który jest co prawda dodatkowo płatny, ale... Kuba Polecam Zielony Listek!!!! (1) Pełen profesjonalizm.Do Zielonego Listka trafiłam z polecenie i sie nie... Agata Gorąco polecam!!! (1) Szybko,profesjonalnie,elastycznie. Jako TYLKO OSK ZIELONY LISTEK – Szkoła nr 1 w Gdańsku – POLECAM !!! (1) Dziękuję serdecznie za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu, zarówno... Paweł TOMasz Kordowski Szczerze polecam! (1) Od tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy :) egzamin teoretyczny... Marcelina M. Uczą żebyś zdał!!! (1) Odbyłem kurs prawa jazdy w trybie przyśpieszonym w Zielonym listku. Czas... Krystian Polecam (1) Sprawnie i profesjonalnie. Polecam zajęcia teoretyczne u Pana Waldemara i... k Polecam! (1) Zielony Listek powinien stanowić wzór dla wszystkich innych ośrodków... Ala GORĄCO POLECAM (1) Zaczęłam kurs w popularnej wśród znajomych szkółce na Chełmie nad biblioteką.... M. POLECAM (1) Do P.Iwony trafilam po 4miesiecznej przerwie, na poczatku balam sie jazdy z... Ola