OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

polecam (1) Jako kursant po nie zdanym egzaminie musialem skorzystac z pomocy aby nabyc... Michał Polecam! :D (1) Profesjonalna i rzetelna szkoła. Pracowało mi się z Wami bardzo... Wojciech Mocarski ABSOLUTNIE NIE POLECAM (8) ROBIŁEM KURS U PANI ŻANETY ZERO PROFESIONALIZMU JEST NIE ODPOWIEDZIALNA OSOBA... MACIEK
Opinia o jazdach dodatkowch z Panią Żanetą. (4) Witam, jeździłam/łem z Panią Żanetą na jazdach dodatkowych. Moje uwagi: auta... Uprawniona/ny Jestem bardzo zadowolony. (1) Bardzo dziękuję instruktorom w Zielonym Listku, w szczególności Pani Iwonce i... Kierowca Jarek Serdecznie polecam (3) Jeśli jesteś zdesperowany, bo już któryś raz oblałaś/eś i zaczynasz wątpić... Dorota Egzaminy zdane za pierwszym razem! (2) Niedawno nadszedł wyczekiwany czas zapisów na "kurs prawa jazdy"! Ale którą... U. didi - opinia (1) Wszystko zostało już napisane przez innych równie zadowolonych z kursów w... didi Polecam! (1) Sam kurs odbyłam w innej szkole, po nieudanych egzaminach zaczęłam rozglądać... Monika Polecam!!! (1) Gorąco polecam OSK Zielony Listek, a przede wszystkim instruktorkę P. Zanete.... Karolina Polecam tą szkołę w 100% (1) Po dość długiej przerwie w robieniu prawka zgłosiłem się do p. Iwony, polecam... Michał Polecam !!! (1) Pani Iwonka jest nie tylko wspaniałym instruktorem nauki jazdy ale również... Ula Słowo profesjonalni to stanowczo za mało ! (1) Z prawem jazdy zmagałam się od 2009 roku i bałam się, że nigdy się nie uda.... Agnieszka Pani Iwonko, Panie Waldku - dziękuję (1) Super ludzie, super nauczyciele z wielką pasją. Pani Iwonka wytrwała i... Ola Polecam w 100% (1) Z całego serca polecam Żanetę. Ma ona w sobie dużo pasji i zaangażowania w... Beata misiak - opinia (1) chciałabym serdecznie polecić wszystkim instruktorkę p.Żanetę :) Kurs robiłam... misiak Najlepsi! :) (1) Co tutaj dużo mowic. Inne szkolki powinny sie od nich uczyc. :) Dzisiaj... Michał Józefowicz Rewelacja ! (1) Zielony listek to najlepsza szkoła nauki jazdy! Przemiła atmosfera,... Ola udało się :) (1) Z wielką przyjemnością chciałabym zauważyć, iż wczoraj zdałam egzamin.... Ewelina Hania - opinia (1) W końcu udało mi się zdać egzamin, a to dzięki Pani Iwonce :D bardzo, bardzo... Hania