OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

Żaneta-wzorowy instruktor (1) W Zielonym listku brałam dodatkowe jazdy w sumie 6 godzin i egzamin zdałam za... Kamila zdalam egzamin (1) Zanete polecila mi kolezanka.Okazalo sie, ze to byla dobra decyzja,nauka w... zuzia Wszystko super : ) (1) Szkoła niemal idealna , jazdy mogłem brać praktycznie codziennie , egzamin... Jagodziana
polecam!!!! (1) polecam wszystkim szkole zielony listek najlepsza szkola w trojmiescie... Aguś Polecam!!! (1) Polecam szkoła do wyciągania z ciebie kasy na kolejnych dodatkowych jazdach... Viola :) (1) Upart gąsior z własną teorią i wizją prowadzenia samochodu, schylam swój łeb... Iwona Najlepsza szkoła jazdy w Trójmiescie (1) Mialam duże problemy ze zdaniem egzaminu na prawo jazdy. Po 7 nieudAnych... Marta POLECAM!!! (1) Trafiłam do Zielonego Listka przez przypadek ale jestem bardzo zadowolona z... weronika GORĄCO POLECAM! (1) Przeszłam cały kurs w Zielonym Listku i musze powiedzieć, że to był... Kasia !!! ZDANE ZA PIERWSZYM RAZEM !!! (1) 23.08.2012 Kursant K.K. melduje wykonanie zadania! Zdane za pierwszym razem!... Kamil Zielony Listek- nr. 1 !! (1) Witam! Kurs zaczelam dokładnie 21 maja, całość zajęła mi trochę ponad dwa... aleksandra Żaneta - najlepsza instruktorka! (3) Do Zielonego Listka trafiłam po 6 latach od pierwszych niezdanych egzaminów.... Ania Linowska BARDZO GORACO POLECAM! (1) Ten ośrodek poleciła mi koleżanka i jestem bardzo zadowolona.Razem z siostrą... EWELINA POLECAM - PRAWDZIWI PROFESJONALIŚCI !!! (1) Kurs niestety robiłam w innej szkole jazdy, więc mogę powiedzieć że mam... Paulina Bardzo dobra szkoła, fachowi instruktorzy (1) Z całą pewnością mogę polecić tą szkołę. Zarówno część teoretyczna jak i... dworkin Polecam każdemu! (1) Po szkoleniu w innym ośrodku i 3 nieudanych podejściach do egzaminu... Przemas Polecam (1) Moim zdaniem zielony listek to nr 1. Jestem szczęśliwym posiadaczem prawa... Dawid Polecam (1) Po trzech niezdanych egzaminach wzięłam jazdy dodatkowe w Zielonym Listku i... Magda miet (1) to jest fabryka szmalu za byle co oblewają żeby zarobić dodatkową kase za... miet Polecamy Panią Iwonkę :) (1) Kurs robiłyśmy z siostrą gdzie indziej, ale w Listku dokupiłyśmy kilka... Marta i Ola :)