OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

GORĄCO POLECAM! (1) Przeszłam cały kurs w Zielonym Listku i musze powiedzieć, że to był... Kasia !!! ZDANE ZA PIERWSZYM RAZEM !!! (1) 23.08.2012 Kursant K.K. melduje wykonanie zadania! Zdane za pierwszym razem!... Kamil Zielony Listek- nr. 1 !! (1) Witam! Kurs zaczelam dokładnie 21 maja, całość zajęła mi trochę ponad dwa... aleksandra
Żaneta - najlepsza instruktorka! (3) Do Zielonego Listka trafiłam po 6 latach od pierwszych niezdanych egzaminów.... Ania Linowska BARDZO GORACO POLECAM! (1) Ten ośrodek poleciła mi koleżanka i jestem bardzo zadowolona.Razem z siostrą... EWELINA POLECAM - PRAWDZIWI PROFESJONALIŚCI !!! (1) Kurs niestety robiłam w innej szkole jazdy, więc mogę powiedzieć że mam... Paulina Bardzo dobra szkoła, fachowi instruktorzy (1) Z całą pewnością mogę polecić tą szkołę. Zarówno część teoretyczna jak i... dworkin Polecam każdemu! (1) Po szkoleniu w innym ośrodku i 3 nieudanych podejściach do egzaminu... Przemas Polecam (1) Moim zdaniem zielony listek to nr 1. Jestem szczęśliwym posiadaczem prawa... Dawid Polecam (1) Po trzech niezdanych egzaminach wzięłam jazdy dodatkowe w Zielonym Listku i... Magda miet (1) to jest fabryka szmalu za byle co oblewają żeby zarobić dodatkową kase za... miet Polecamy Panią Iwonkę :) (1) Kurs robiłyśmy z siostrą gdzie indziej, ale w Listku dokupiłyśmy kilka... Marta i Ola :) GORĄCO POLECAM (1) TRAFIŁAM DO ZIELONEGO LISTKA JUZ PO KURSIE 12 PODEJŚĆ DO EGZAMINU... GOSIA Serdecznie Polecam ! (1) Szczerze i bez żadnej ściemy jak najbardziej POLECAM! Te wszystkie pozytywne... Damian JA CI NIE POLECAM JA KAŻE !! (1) Wszystkim którzy chciał zacząć prawo jazy i mają ochotę zdać jak najszybciej... Piotrek NUMER 1 (1) Jestem świeżo po egzaminie, egzamin pozytywny. Wykupiłam sobie kilka godzin w... Natalia ZDAŁEM ZA PIERWSZYM TY TEŻ MOŻESZ !!! (1) Bardzo polecam wszystkim Zielony Listek za profesjonalne przygotowanie do... Patryk Zdajesz egzamin??? Tylko ZIELONY LISTEK jest w stanie Cię nauczyć dobrej jazdy!!! (1) Wielkie dzięki dla Pani Iwony!!! Po 3 negatywnych egzaminach w innej szkole... Karolina Zdecydowanie polecam Zielony Listek (1) witam zainteresowanych, Na wstępie powiem, że do Zielonego Listka zapisałem... Paweł Suuuuper szkoła !!!:) :) :) (1) Swój kurs prawa jazdy ukończyłam w Carusku :) Pierwszy egzamin zakończył się... malutka Emi :D