OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

POLECAM!! (1) Dzięki p.Żanetce nauczyłam się jeździć ( czego nie umiał nauczyć mnie... Kinia ;D polecam!! (1) Moją instruktorką była p. Iwona którą bardzo polecam!!! Ania polecam! (1) Moją instruktorką była p. Iwona, która miała do mnie dużo cierpliwości.... Ania
Gorąco polecam !!! (1) Super szkoła jazdy, powróciłem do robienia prawka po długim okresie czasu i... Andrzej Z PORDu wyjdziesz zadowolony tylko po kursie u Pani Iwony! :D (1) Cztery lata temu pierwszy raz podchodziłam do egzaminu na prawo jazdy, po 5... Kasia Polecam ;) (1) Polecam panią Żanetę! Po jazdach z nią zdanie egzaminu to nie problem ;) Maja Polecam ! (1) Myślałam, że nauka jazdy łączy się zawsze ze stresem. Z radością muszę... Mariola Tobolska Mati:) - opinia (1) Nie będę się tu dużo rozpisywał po prostu z*******a szkoła nauki jazdy zdałem... Mati:) Niezaprzeczalnie WARTO (1) W "Zielonym Listku" dokupiłem dodatkowe godziny, które nauczyły mnie więcej... Radek Zielony Listek to najlepszy wybór ! (2) Wczoraj zdałam egzamin bez żadnego błędu. Jest to zasługa perfekcjonizmu i... Natalia Idealnie. (1) Po sprawnie przeprowadzonej teorii , na instruktora dla mnie została wybrana... Przemek Nic do zarzucenia! (1) Jestem bardzo zadowolony. Polecam!!! Dopiero na egzaminie zorientowałem się... Marek POLECAM WSZYSTKIM !!! :) (1) Do Pani Iwonki trafiłam z polecenia, ponieważ wcześniejszy kurs w innej... Ewa polecam wszystkim! (1) Po 8 oblanych egzaminach przestałam wierzyć, że kiedykolwiek otrzymam prawo... Małgosia SUPER PROFESJONALNY OŚRODEK !!! (1) Bardzo polecam ten ośrodek , a w szczególności instruktorkę Żanetę bo z nią... Ania POLECAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 100% PROFESJONALIZMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) DZIĘKI PANI ŻANECIE ZDAŁAM EGZAMIN BEZBŁĘDNIE!!!!!!!!!! JESTEM BARDZO ALE TO... Sylwia Świetna szkoła w porównaniu z innymi. (1) Przeniosłam się do Zielonego Listka po kursie w innej szkole, gdzie może i... Paulina Godne polecenia! (1) Po niezdanym egzaminie (a następnie 3 miesiącach przerwy od egzaminu)... Magda P R O F E S J O N A L I Z M !!! (1) Nauka na najwyższym poziomie ( wiem bo mam doświadczenie z innych szkół... Łukasz Profesjonalna kadra (1) Serdecznie pozdrawiam p. Iwonkę, która nie tylko nauczyła mnie jak używac... Edyta