OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

ZDAŁEM!! (1) Zdałem dziś egzamin po dwóch godzinach u Żanety!! Pozdrawiam Zielony Listek i... Józek;) Polecam (1) kurs odbywałam w innej szkole i żałuje poszłam tam za nomowa kolezanki teraz... MILENA Świetna szkoła (1) Chciałabym z czystm sumieniem polecić szkołę nauki jazdy Zielony Listek. Po... Małgosia G.
POLECAM WSZYSTKIM! (1) PO 3 oblanych egzaminach prawie 5 lat temu zdecydowałam sie na kolejne... Malwina DZIŚ ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Dzisiaj wreszcie zdane!! :) szkoda że za 4 razem (kurs robiłam w innej... IZABELA GREEN LEAF (1) Godzina 16.00 - egzamin praktyczny kat. B - ZDANY ! :D Nie ma co się wiele... BartolomeoJetta1.9 Niech żyje Zielony Listek!!!!! ;) (1) Po dwuletniej przerwie i trzech nieudanych egzaminach praktycznych zgłosiłem... BOLEK ;) Świetna szkoła ;) (1) Co tu dużo pisać ? Profesjonalny instruktor. Panią Żanetę jeszcze długo będę... Paweł Bul~~~~ DZIŚ ZDAŁAM EGZAMIN :))) (1) W Zielonym Listku wykupiłam jazdy dodatkowe po niezdanym egzaminie, do... Kamila Ś. Tylko ZIELONY LISTEK! (1) Przeszłam przez kilka szkół nauki jazdy, bez rezultatów.Dopiero w szkole... Karolina Bardzo polecam (1) Po dwóch oblanych na placu egzaminach zdecydowałam się wykupić kilka godzin... Emilia GORĄCO POLECAM ZIELONY LISTEK! (1) Jeśli wahasz się w jakiej szkole nauczyć się jeździć, szczerze polecam... Mateusz Z. REWELACYJNA SZKOŁA !!!! (1) Bardzo dziękuję Pani Iwonie za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu,... Alicja Bardzo bardzo polecam (1) W Zielonym Listku dokupiłam dodatkowe godziny, które nauczyły mnie więcej niż... Justyna POLECAM (1) Gorąco polecam szkołę "Zielony listek", a zwłaszcza Pana Piotra. Pełen... Natalia POLECAM (1) POLECAM POLECAM!!!!!!!!!!! Trafiłam do Zielonego Listka z polecenia i nie... Monia WYBIERZCIE ZIELONY LISTEK (1) Jeżeli macie jakiekolwiek obawy przed wybraniem odpowiedniej szkoły nauki... Agnieszka POLECAM!! (1) Dzięki p.Żanetce nauczyłam się jeździć ( czego nie umiał nauczyć mnie... Kinia ;D polecam!! (1) Moją instruktorką była p. Iwona którą bardzo polecam!!! Ania polecam! (1) Moją instruktorką była p. Iwona, która miała do mnie dużo cierpliwości.... Ania