OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

Naprawdę warto! (1) BARDZO ale to BARDZO polecam tą szkołę. Świetne podejście do kursanta, p.... Bartosz P. Polecam ZIelony Listek (1) Chciałabym zachęcić wszystkich tych, którzy przez kilkanaście lat trzymali... Iwona POLECAM! (1) Właśnie wróciłam z egzaminu i zadałam za pierwszym razem! Chciałabym... Kasia
POLECAM!!! (1) Ogromnie polecam szkołę nauki jazdy Zielony Listek! Pełen profesjonalizm,... rudzia P R O F E S J O N A L I Z M ! (1) Witam wszystkich :)zamierzam tu na tym forum wyrazić swoją opinię :)... EWELINA ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Gorąco polecam tą szkołę nauki jazdy. Zajęcia teoretyczne są ciekawe, wiele z... Ania Natalia - opinia (1) Jak najbardziej polecam szkołę Zielony Listek, a w szczególności p. Iwonę,... Natalia Profesjonalna szkoła jazdy (1) Bardzo dobra atmosfera, mili ludzie. Czas poświęcony nauce nie był stracony.... Arek Gorąco polecam. (1) Przy wyborze szkoły nauki jazdy kierowałam się przede wszystkim opiniami... Magda Za pierwszym razem (1) Gorąco polecam pełen profesjonalizm, 5 latach od ukończenia kursu wykupiłem... Bartek Pełen profesjonalizm. Gorąco Polecam!!!!! (1) Pełen profesjonalizm. Gorąco Polecam!!!!! zadowolona kilentka jazdy dodatkowe (1) Po pierwszym niezdanym egzaminie wzięłam 6 godzin jazdy u Żanety. Doskonale... Basia BARDZO POLECAM (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo dobrze wszystko wytłumaczone ,... Justyna POLECAM WSZYSTKIM (1) POLECAM WSZYSTKIM ŻANETE ,ŚWIETNIE UCZY I NA KAŻDYM ODCINKU DROGI WSZYSTKO... KAMILA Jestem na TAK!!! (1) Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy ,,Zielony listek". Wydawało mi się, że... Asia Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku!!!! (1) Wszystkim szczerze polecam ta szkołę . Uczą z sercem, podejście do kursantów... Sylwia Wspaniała szkoła-Polecam (1) Witam wszystkich odwiedzających to forum.. Chcę właśnie tu wyrazić kilka... Weronika Polecam! (1) Do "Zielonego Listka" przeniosłam się z innego ośrodka, po trzecim razie... Renata ZIELONY LISTEK JEST NAJLEPSZY - POLECAM KAŻDEMU;) !!! (1) Wciąż w to nie wierzę, ale to właśnie dziś zdałam egzamin na prawo jazdy... Edzia POLECAM GORĄCO ! NAJLEPSZY OŚRODEK W TRÓJMIEŚCIE!! (1) Bardzo pozytywne wrażenia.Chodź zdałam egzamin to było tak miło i panowała... Patrycja :)