OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

Ogromny Pozytyw! (1) Bez wachania polecam każdemu! Egzamin zdany za 2 razem,ale pierwszy oblany... Agnieszka Potratz NAJLEPSZA SZKOLA JAZDY!!!! (1) NAJLEPSZA SZKOLA JAZDY NA SWIECIE!!!!!!! ZDALAM DZIS EGZAMIN. JESTEM BARDZO... METKA Rewelacja! (1) U Pani Iwony pojawiłam się po trzech oblanych egzainach i po wyjeżdżonych 7h... Agata
Polecam każdemu (1) Szkoła po której kursanci tęsknią ,żeby do niej wrócić :)Fajna ,bezstresowa... Madzia POLECAM WSZYSTKIM, KTÓRZY MAJĄ W PLANIE ZDAĆ EGZAMIN!!! (1) Profesjonalna szkółka, z idealnym podejściem do klienta. Zostałem do egzaminu... ZADOWOLONY JAKUB Przyjemne z pożytecznym (1) Jak najbardziej polecam. Wszystko mogłabym opisać w samych superlatywach:... gAttka POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Profesjonalny kurs prowadzony z jednej strony na luzie, a zdrugiej strony w... Łukasz GORĄCO POLECAM (1) Witam. Chciałam wszystkim bardzo gorąco polecić tą szkołe nauki jazdy. Pełen... sandra polecam (1) polecam wszystkim ta szkole, ceny są dużo niższe niż u konkurencji a kadra w... Madzia SUPER SZKOŁA (1) POLECAM SZKOŁE!!! Szkoła, której żadna inna nie dorowna. Zanim trafilem do... Tomek Zdałam za pierwszym razem!!! (1) Zdałam tylko i wyłącznie dzięki Pani Iwonie. Była moją instruktorką:) Co... Asia Dobra szkoła, profesjonalni instruktorzy, polecam. (1) Jeśli szukasz ośrodka, gdzie nauczą ciebie bezpiecznie jeździć i rzetelnie... Andrzej S. Wspaniała Szkoła, bezstresowa nauka, profesjonalizm (1) To niesamowite :-) :-) :-) Super Szkoła, Super Instruktorzy Nauki Jazdy. I... Marek