OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

Lepszego ośrodka nie znajdziesz ! (1) Słowo polecam, to zbyt mało żeby przekazać Wam wszystkie plusy tego ośrodka.... Grzesiek Polecam!! (1) Wybrałam ten ośrodek z polecenia kolegi, który bardzo chwalił atmosferę oraz... Agata POLECAM!!! (1) do zielonego listka trafiłem w sumie z ulicy... było to dla mnie duże... Arek
Ola - opinia (1) Gorąco polecam!!! szybko i sprawnie odbyłam u nich kurs,są elastyczni... Ola Dobra szkoła, super instruktorzy. (1) Wysoce profesjonalne podejście do szkolenia. Kompetencja i sympatyczni... Miriam Polecam! (1) Zielony Listek poleciła mi koleżanka z pracy. Teraz ja polecam innym:) Bardzo... Rafał Profesjonalny Ośrodek Szkolenia Kierowców. (1) Nauka w Zielonym Listku to czysta przyjemność. Sympatyczna i miła kadra... Andrzej PROFESJONALNY OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW (1) W 2010 trafiłam do OSK Zielony Listek po kilku zawalonych egazminach w celu... WIOLA nawet ja zdalem za pierwszym razem:D:D (1) zacznijmy od tego ze nie spotkalem sie jeszcze z tak wielka cierpliwoscia i... TOMEK :) Gorąco polecam!!!!!! (2) W zasadzie od pierwszych zajęć teoretycznych wiedziałam,że "Zielony Listek"... ania.o w ciągu paru godzin jazd dodatkowych można nadrobić niedobory z innych szkó, polecam (1) w ciągu całego kursu w innej szkole nie nauczyłem sie tyle co w ciągu paru... stiv Profesjonalizm i życzliwość (1) Serdecznie polecam tę szkołę. Zostałam bardzo dobrze przygotowana... Marta Ogromny Pozytyw! (1) Bez wachania polecam każdemu! Egzamin zdany za 2 razem,ale pierwszy oblany... Agnieszka Potratz NAJLEPSZA SZKOLA JAZDY!!!! (1) NAJLEPSZA SZKOLA JAZDY NA SWIECIE!!!!!!! ZDALAM DZIS EGZAMIN. JESTEM BARDZO... METKA Rewelacja! (1) U Pani Iwony pojawiłam się po trzech oblanych egzainach i po wyjeżdżonych 7h... Agata Polecam każdemu (1) Szkoła po której kursanci tęsknią ,żeby do niej wrócić :)Fajna ,bezstresowa... Madzia POLECAM WSZYSTKIM, KTÓRZY MAJĄ W PLANIE ZDAĆ EGZAMIN!!! (1) Profesjonalna szkółka, z idealnym podejściem do klienta. Zostałem do egzaminu... ZADOWOLONY JAKUB Przyjemne z pożytecznym (1) Jak najbardziej polecam. Wszystko mogłabym opisać w samych superlatywach:... gAttka POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Profesjonalny kurs prowadzony z jednej strony na luzie, a zdrugiej strony w... Łukasz GORĄCO POLECAM (1) Witam. Chciałam wszystkim bardzo gorąco polecić tą szkołe nauki jazdy. Pełen... sandra