OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

jazdy dodatkowe (1) Po pierwszym niezdanym egzaminie wzięłam 6 godzin jazdy u Żanety. Doskonale... Basia BARDZO POLECAM (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo dobrze wszystko wytłumaczone ,... Justyna POLECAM WSZYSTKIM (1) POLECAM WSZYSTKIM ŻANETE ,ŚWIETNIE UCZY I NA KAŻDYM ODCINKU DROGI WSZYSTKO... KAMILA
Jestem na TAK!!! (1) Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy ,,Zielony listek". Wydawało mi się, że... Asia Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku!!!! (1) Wszystkim szczerze polecam ta szkołę . Uczą z sercem, podejście do kursantów... Sylwia Wspaniała szkoła-Polecam (1) Witam wszystkich odwiedzających to forum.. Chcę właśnie tu wyrazić kilka... Weronika Polecam! (1) Do "Zielonego Listka" przeniosłam się z innego ośrodka, po trzecim razie... Renata ZIELONY LISTEK JEST NAJLEPSZY - POLECAM KAŻDEMU;) !!! (1) Wciąż w to nie wierzę, ale to właśnie dziś zdałam egzamin na prawo jazdy... Edzia POLECAM GORĄCO ! NAJLEPSZY OŚRODEK W TRÓJMIEŚCIE!! (1) Bardzo pozytywne wrażenia.Chodź zdałam egzamin to było tak miło i panowała... Patrycja :) Lepszego ośrodka nie znajdziesz ! (1) Słowo polecam, to zbyt mało żeby przekazać Wam wszystkie plusy tego ośrodka.... Grzesiek Polecam!! (1) Wybrałam ten ośrodek z polecenia kolegi, który bardzo chwalił atmosferę oraz... Agata POLECAM!!! (1) do zielonego listka trafiłem w sumie z ulicy... było to dla mnie duże... Arek Ola - opinia (1) Gorąco polecam!!! szybko i sprawnie odbyłam u nich kurs,są elastyczni... Ola Dobra szkoła, super instruktorzy. (1) Wysoce profesjonalne podejście do szkolenia. Kompetencja i sympatyczni... Miriam Polecam! (1) Zielony Listek poleciła mi koleżanka z pracy. Teraz ja polecam innym:) Bardzo... Rafał Profesjonalny Ośrodek Szkolenia Kierowców. (1) Nauka w Zielonym Listku to czysta przyjemność. Sympatyczna i miła kadra... Andrzej PROFESJONALNY OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW (1) W 2010 trafiłam do OSK Zielony Listek po kilku zawalonych egazminach w celu... WIOLA nawet ja zdalem za pierwszym razem:D:D (1) zacznijmy od tego ze nie spotkalem sie jeszcze z tak wielka cierpliwoscia i... TOMEK :) Gorąco polecam!!!!!! (2) W zasadzie od pierwszych zajęć teoretycznych wiedziałam,że "Zielony Listek"... ania.o w ciągu paru godzin jazd dodatkowych można nadrobić niedobory z innych szkó, polecam (1) w ciągu całego kursu w innej szkole nie nauczyłem sie tyle co w ciągu paru... stiv