OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

ZDAŁEM ZA PIERWSZYM TY TEŻ MOŻESZ !!! (1) Bardzo polecam wszystkim Zielony Listek za profesjonalne przygotowanie do... Patryk Zdajesz egzamin??? Tylko ZIELONY LISTEK jest w stanie Cię nauczyć dobrej jazdy!!! (1) Wielkie dzięki dla Pani Iwony!!! Po 3 negatywnych egzaminach w innej szkole... Karolina Zdecydowanie polecam Zielony Listek (1) witam zainteresowanych, Na wstępie powiem, że do Zielonego Listka zapisałem... Paweł
Suuuuper szkoła !!!:) :) :) (1) Swój kurs prawa jazdy ukończyłam w Carusku :) Pierwszy egzamin zakończył się... malutka Emi :D Polecammmmmmmmmmmmmmm (1) Świetna szkoła i DOŚWIADCZENI instruktorzy!!!! -Napisze krótko: -teoria... Mateusz NAJLEPSZA SZKOŁA NAJLEPSI INSTRUKTORZY! (1) Jestem kursantką P.ŻANETY jestem bardzo zadowolona z nauki inne szkoły nie... kursantka Polecam !!! ;) (1) Polecam bardzo tą szkołe !! . Zdałem za pierwszym razem, dzieki pani Żanecie... ff ZDAŁEM!! (1) Zdałem dziś egzamin po dwóch godzinach u Żanety!! Pozdrawiam Zielony Listek i... Józek;) Polecam (1) kurs odbywałam w innej szkole i żałuje poszłam tam za nomowa kolezanki teraz... MILENA Świetna szkoła (1) Chciałabym z czystm sumieniem polecić szkołę nauki jazdy Zielony Listek. Po... Małgosia G. POLECAM WSZYSTKIM! (1) PO 3 oblanych egzaminach prawie 5 lat temu zdecydowałam sie na kolejne... Malwina DZIŚ ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Dzisiaj wreszcie zdane!! :) szkoda że za 4 razem (kurs robiłam w innej... IZABELA GREEN LEAF (1) Godzina 16.00 - egzamin praktyczny kat. B - ZDANY ! :D Nie ma co się wiele... BartolomeoJetta1.9 Niech żyje Zielony Listek!!!!! ;) (1) Po dwuletniej przerwie i trzech nieudanych egzaminach praktycznych zgłosiłem... BOLEK ;) Świetna szkoła ;) (1) Co tu dużo pisać ? Profesjonalny instruktor. Panią Żanetę jeszcze długo będę... Paweł Bul~~~~ DZIŚ ZDAŁAM EGZAMIN :))) (1) W Zielonym Listku wykupiłam jazdy dodatkowe po niezdanym egzaminie, do... Kamila Ś. Tylko ZIELONY LISTEK! (1) Przeszłam przez kilka szkół nauki jazdy, bez rezultatów.Dopiero w szkole... Karolina Bardzo polecam (1) Po dwóch oblanych na placu egzaminach zdecydowałam się wykupić kilka godzin... Emilia GORĄCO POLECAM ZIELONY LISTEK! (1) Jeśli wahasz się w jakiej szkole nauczyć się jeździć, szczerze polecam... Mateusz Z. REWELACYJNA SZKOŁA !!!! (1) Bardzo dziękuję Pani Iwonie za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu,... Alicja