Z całą pewnością mogę polecić tą szkołę. Zarówno część teoretyczna jak i praktyczna zorganizowane były na wysokim poziomie. Widać, że kurs prowadzą ludzie, którzy podchodzą do tego z pasją a nie jedynie z chęci zarobku. Kursy teoretyczne - bardzo wnikliwie wyjaśnione przez p.Iwonkę, mogę powiedzieć, iż nie wypuściła z zajęć dopóki nie zostały wyjaśnione wszelkie wątpliwości. Część praktyczna - jazdy z p. Janem i z p.Żanetą - dwóch świetnych instruktorów - p. Jan - bardzo spokojny i mądry człowiek, nauczyłem się dzięki niemu perfekcyjnie manewrów na wyczucie i obserwację otoczenia i p. Żaneta - która świetnie uczy orientowania się w trudnych sytuacjach wymagających szybkiej reakcji ze strony prowadzącego (rzut na głęboką wodę ;) ). To na co należy zwrócić uwagę, iż instruktorzy z Zielonego Listka za priorytet biorą bezpieczne poruszanie się po mieście, poprawne ocenianie sytuacji w ruchu miejskim. Tak więc, jeśli ktoś chce się nauczyć dobrze jeździć (a nie tylko zdać egzamin) to polecam Zielonego Listka.