OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

Najlepsi! :) (1) Co tutaj dużo mowic. Inne szkolki powinny sie od nich uczyc. :) Dzisiaj... Michał Józefowicz Rewelacja ! (1) Zielony listek to najlepsza szkoła nauki jazdy! Przemiła atmosfera,... Ola udało się :) (1) Z wielką przyjemnością chciałabym zauważyć, iż wczoraj zdałam egzamin.... Ewelina
Hania - opinia (1) W końcu udało mi się zdać egzamin, a to dzięki Pani Iwonce :D bardzo, bardzo... Hania Jestem zadowolony. Zdałem za pierwszym razem. (1) Mówcie co chcecie, ale pełen profesjonalizm, zarówno teoria (wykłady) jak i... zadowolony kursant Andrzej Mary - opinia (1) Na prawdę mega polecam!!! Po BARDZO nieudanym kursie w innym osk i oblanym... Mary Naprawde nauczą każdego jeździć (1) co tu dużo mówić, kadra instruktorów to profesjonaliści, egzamin dziś zdany,... Kamil R. Zielony listek przygotowuje perfecyjnie! (1) Przeniosłam się do Zielonego Listka po innym kursie, gdzie po wyjeżdżeniu 30h... Patrycja profesjonalne podejście do nauki :) (1) Bardzo dziękuję pani.Iwonie z Zielonego listka za profesjonalna naukę taką... Asia Polecam (1) Bardzo polecam ten ośrodek , a w szczególności instruktorkę Żanetę bo z nią... Ania Pełen profesjonalizm (1) Chcę bardzo podziękować p. Iwonce, dzięki której nauka nie poszła w las!!!... Kamila Asia - opinia (1) Po 3 latach przerwy trafiłam na kurs doszkalający do P. Iwony i to było... Asia :) :) :) (1) Polecam!!! Dziś ZDAŁAM egzamin za pierwszym podejściem i BARDZO chciałam... Wioleta Gorąco polecam!!! (1) Straciłam już wiarę w sens moich prób zdania egzaminu, gdy koleżanka poleciła... Małgorzata Dziękuję (1) Właśnie zdałam prawo jazdy. Chciałam jeszcze raz podziękować p. Iwonie za... Madzia POLECAM !! (1) Z Całą pewnością polecam ośrodek "ZIELONY LISTEK". Teoria bardzo... Matejka Weronika - opinia (1) Ogromne podziekowania dla p. Żanety, ktora pomogła mi zdać :) indywidualne... Weronika POLECAM (1) Podziękowania dla Pani Zanety za jej profesjonalne i indywidualne podejscie... ola Monika - opinia (1) uczyłam się jeździć w kilu ośrodkach po kilku latach przerwy postanowiłam... Monika Najlepsi!! (1) Z ręką na sercu mogę polecić tą szkołe jazdy!:) Mimo że dobierałam tam tylko... Arleta