Szczerze polecam!
Od tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy :) egzamin teoretyczny oraz praktyczny zdałam za pierwszym razem, co jeszcze do niedawna wydawało mi się niewykonalne. Dzięki solidnemu przygotowaniu przez OSK Zielony Listek uwierzyłam w siebie i na efekt nie musiałam długo czekać :) serdecznie dziękuję Panu Waldkowi za bardzo ciekawe, zrozumiałe i z poczuciem humoru prowadzenie wykładów. Ogromna wiedza Pana Waldka, a przede wszystkim serdeczne podejście do kursantów sprawiały że bez stresu i z przyjemnością opanowałam cały zakres materiału. Cenne rady będę wykorzystywać w codziennej jeździe. Dziękuję również mojemu instruktorowi, Panu Lesławowi! Dziękuję za anielska wręcz cierpliwość, za solidne przekazanie jak wiedzę teoretyczną przełożyć na praktykę, za ogromne poczucie humoru i tworzenie przyjaznej atmosfery w trakcie nauki, i oczywiście za świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego, który mimo stresu zdałam śpiewająco :) mogłabym pisać bez końca! Wszystkim z całego serca polecam naukę w Zielonym Listku! Nie zawiedziecie się :) pozdrawiam serdecznie Pana Waldka i Pana Lesława i raz jeszcze DZIĘKUJĘ!