OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

Strata czasu i pieniędzy! (1) Kiepska szkoła nauki jazdy. Serdecznie nie polecam. manti Jeździjcie tylko z P. Lesławem, to prawdziwy profesjonalista z uprawnieniami egzaminatora. Spokojny i stateczny, ale gdy (1) I pamiętajcie, nie jeździjcie jak sieroty, egzaminator musi też zobaczyć, że... Adam Polecam! (1) Szczerze polecam, jeździłam z Panią Żanetą. Miła atmosfera, profesjonalizm,... Kamila
Chcę pochwalić się zdanym egzaminem za pierwszym razem z całym światem (1) :-) :-) :-) Jeździłam z panem Waldkiem i panem Lesławem serdecznie polecam.... Mirka Polecam Szkole nauki jazdy Zielony Listek (1) Egazmin zdany bezblednie za pierwszym razem a to wszystko dzieki Żanecie,... Magda Zielony Listek! (1) Wszystkim polecam Zielony Listek,a w szczególności Panią Iwonę! Jest... Sylwia Znakomita!! (1) Zdecydowanie polecam jazdy w tej szkółce! Swój kurs (niewiarygodnie długi)... Weronika Polecam (1) Polecam serdecznie, dobrze wyłożona teoria, jazdy z Panią Żanetą dają solidny... Mateusz Magda - opinia (1) Pani Iwona to bardzo dobry nauczyciel. Wymagający i profesjonalny. Jazdy... Magda Polecam! (1) Jazdy odbywały się w miłej, zabawnej i bezstresowej atmosferze. Pani Iwona... Ola Jazdy dodatkowe (1) Gorąco polecam jazdy z Pani Iwona. Bardzo profesjonalne podejście do... Malwina i Krystian Kocham! (1) Polecam wszystkim ! Najlepsza szkółka! Pani iwonka najlepsza instruktorka ,... Rudakarola NAJLEPSZA SZKOLA!!! (1) Polecam szkole, naprawde warto sie zapisac. Obsluga na najwyzszym poziomie,... Patryk Najlepsi na świecie! (1) Jeju, ale mi było dobrze na tych zajęciach! Pod czujnym okiem instruktorki... Maria Zdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałam! (1) Nie wiedziałam co mnie czeka, ale było super. Zapisałam się z chłopakiem. On... Mika Najlepsza szkółka jazdy! (1) Moją instruktorką była Pani Żanetka, która z pewnością podoła pracy z nawet... Karolina Rewelacja i pełen profesjonalizm. Daję 10 bo 6 to za mało! (1) Do Pani Iwony trafiłam po 7 latach niejeżdżenia od zdania prawo jazdy.Pani... Magda NIGDZIE INDZIEJ - TYLKO TUTAJ! :) (1) Uczyłam się jeździć w innej szkole, na tyle słabej, że 3 podejścia do... Klaudia Good driving school in English in Gdansk (1) Pani Iwona was very good, she helped me with the entire process (doctor, PKK... Arlette Najlepsza szkoła jazdy. Polecam wszystkim! (1) Najlepsza szkoła jazdy.Polecam Panią Iwonkę która jest po prostu stworzona do... Iwona