OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

Magda - opinia (1) Pani Iwona to bardzo dobry nauczyciel. Wymagający i profesjonalny. Jazdy... Magda Polecam! (1) Jazdy odbywały się w miłej, zabawnej i bezstresowej atmosferze. Pani Iwona... Ola Jazdy dodatkowe (1) Gorąco polecam jazdy z Pani Iwona. Bardzo profesjonalne podejście do... Malwina i Krystian
Kocham! (1) Polecam wszystkim ! Najlepsza szkółka! Pani iwonka najlepsza instruktorka ,... Rudakarola NAJLEPSZA SZKOLA!!! (1) Polecam szkole, naprawde warto sie zapisac. Obsluga na najwyzszym poziomie,... Patryk Najlepsi na świecie! (1) Jeju, ale mi było dobrze na tych zajęciach! Pod czujnym okiem instruktorki... Maria Zdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałam! (1) Nie wiedziałam co mnie czeka, ale było super. Zapisałam się z chłopakiem. On... Mika Najlepsza szkółka jazdy! (1) Moją instruktorką była Pani Żanetka, która z pewnością podoła pracy z nawet... Karolina Rewelacja i pełen profesjonalizm. Daję 10 bo 6 to za mało! (1) Do Pani Iwony trafiłam po 7 latach niejeżdżenia od zdania prawo jazdy.Pani... Magda NIGDZIE INDZIEJ - TYLKO TUTAJ! :) (1) Uczyłam się jeździć w innej szkole, na tyle słabej, że 3 podejścia do... Klaudia Good driving school in English in Gdansk (1) Pani Iwona was very good, she helped me with the entire process (doctor, PKK... Arlette Najlepsza szkoła jazdy. Polecam wszystkim! (1) Najlepsza szkoła jazdy.Polecam Panią Iwonkę która jest po prostu stworzona do... Iwona Polecam z czystym sumieniem!!! (1) Pełen profesjonalizm! to była moja druga szkoła jazy i żałuje ,że od razu tu... Natalia Pełen profesjonalizm, uczą najlepiej w całym trójmieście (1) Jazdy z Panią Żanetą były czystą przyjemnością, nauczyła mnie zdecydowanie... Klaudia Rewelacja! (1) Trafienie na tę szkołę to najlepsze, co mogło mnie spotkać na drodze do... Agata Zdane za pierwszym (1) Najlepsza szkółka w Gdańsku. Teoria na najwyższym poziomie. Cena bardzo... Paula POLECAM (1) Bardzo polecam tę szkołę! Wszystko na 6. Jazda z Panią Iwonką to największa... :) :) (1) Dziękuje Pani Iwonie za dodatkowe jazdy dzięki Pani pomocy udało mi się zdać... Kobieta Polecam (1) Polecam zielonego listka w 100% zdałam dziekuje pani iwonce najlepszy instruktor Sylwia POLECAM (1) Najlepsza szkoła w Gdańsku, polecam w 100%!!!!!!!! Kar