OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

Julia. K - opinia (1) Moja instruktora była P. Żaneta bardzo Ją poleca , jest Pani z charakterem ,... Julia. K Paweł W. - opinia (1) Praktyka w PORD zdana za pierwszym razem bez żadnych błędów! Pani Żaneta... Paweł W. Monika K. - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu i samodzielnej... Monika K.
Julia - opinia (1) Bardzo polecam zdałam za pierwszym razem Julia Ania - opinia (1) Moją instruktorką była P. Żaneta, którą polecam szczególnie tym, dla których... Ania Bartosz - opinia (1) Polecam każdemu. Po nieudanych egzaminach praktycznych zmieniłem ośrodek... Bartosz Paulina Z. - opinia (1) Z całego serca polecam! Super atmosfera. P. Asia z każdego potrafi zrobić... Paulina Z. Dawid P. - opinia (1) Polecam w 100% egzamin zdany za pierwszym razem . Dawid P. Oliwia - opinia (1) Polecam bardzo tą szkołę jazdy. Instruktorzy z bardzo dużym doświadczeniem,... Oliwia Mateusz - opinia (1) Bardzo dobra szkoła egzamin zdany bezbłędnie Mateusz ... - opinia (1) Zdalalm za pierwszym razem Całą szkółka i instruktorzy TOP (zwłaszcza pani... ... Natalia - opinia (1) Bardzo dziękuję Pani Żanecie za profesjonalne podejście, cierpliwość w nauce... Natalia Patrycja - opinia (1) Z całego serca polecam! Super atmosfera. P. Żaneta z każdego potrafi zrobić... Patrycja Justyna - opinia (1) Polecan Zielony Listek, szczególnie Panią Asie tak kobieta nauczyła mnie... Justyna Mateusz - opinia (1) Gorąco polecam tą szkółkę. Pełen profesjonalizm i pomoc z każdym problem... Mateusz Askaja - opinia (1) nie polecam kursantom kat. A - pan Waldek nic nie tłumaczy, daje motocykl "do... Askaja Łukasz - opinia (1) Bardzo polecam zielony listek pełen profesjonalizm przygotują cię na egzamin... Łukasz Angelina - opinia (1) Bardzo polecam zielony listek, w szczególności jazdy z Panią Żaneta... Angelina Kacper - opinia (1) Super szkółka. Zdane za pierwszym. Pozdrawiam Panią Asie która nauczyła mnie... Kacper Iryna - opinia (1) Bardzo polecam szkolę Zielony Listek. Szczególnie jazdy z panią Żanetą. Jest... Iryna