OSK Zielony Listek

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

Paulina - ocena (1) Bardzo polecam Panią Olę i Żanetę świetne instruktorki, miła atmosfera,... Paulina Angelika - ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy Zielony Listek! Pani Żaneta bardzo profesjonalna,... Angelika Solo - ocena (1) Polecam szkółkę! Jazda z Panią Żanetą to czysta przyjemność, świetnie naucza Solo
Maria K. - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Iwonę ️️️ Bardzo ciepła osoba, z duża dozą... Maria K. Karol - opinia (1) Polecam bardzo szkółkę dobrze nauczyli mnie do egzaminów Karol Michał - opinia (1) Po 3 latach ukończenia szkółki dopiero teraz podszedłem do egzaminu i od razu... Michał Jesika - opinia (1) Bardzo polecam szkołę zielony listek, P.Iwona była bardzo pomocna i pomogła... Jesika Krystian B. - opinia (1) Moja ulubiona szkoła. Egzamin zdany za pierwszym razem. Było ciężko ale z... Krystian B. Paulina - opinia (1) Jestem po zdanym egzaminie praktycznym bezbłędnie. szczerze? Zaczynając jazdy... Paulina Jennifer - opinia (1) polecam ! 100% w końcu trafiłam na odpowiednia osobę czyli na panią olę Jennifer Jakub - opinia (1) Bardzo polecam najlepsza szkoła jazdy.Pani Żaneta najlepszy instruktor... Jakub Karolina Lewalska - opinia (1) Szkoła ma bardzo profesjonalne podejście do klienta. Kursy teoretyczne... Karolina Lewalska Marek - opinia (1) Pani Żaneta Jest Najlepsza, Polecam!!!! Marek Kamil Cz. - opinia (1) Pani Żaneta to świetna instruktorka która wyłapie i poprawi każdy błąd w... Kamil Cz. Weronika - opinia (1) Polecam z całego serduszka! Pani Żaneta to cudowna instruktorka. Miła... Weronika Emilia - opinia (1) Polecam panią Żaneta, bardzo dobrze uczy w dodatku w miłej atmosferze,... Emilia Julia. K - opinia (1) Moja instruktora była P. Żaneta bardzo Ją poleca , jest Pani z charakterem ,... Julia. K Paweł W. - opinia (1) Praktyka w PORD zdana za pierwszym razem bez żadnych błędów! Pani Żaneta... Paweł W. Monika K. - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu i samodzielnej... Monika K. Julia - opinia (1) Bardzo polecam zdałam za pierwszym razem Julia