Super współpraca 100 % zadowolenia (1) Zakup w tym salonie i korzystanie z ich usług to czysta przyjemność .... Michał Marzenia się spełniają... (1) Dzień dobry. Człowiek powracający po 20-tu latach na siodełko motocyklowe... Adam Mile zaskoczony (1) Witam. Na koniec kwietnia stałem się szczęśliwym posiadaczem Triumpha... Dariusz
Szybko tanio i profesjonalnie. Firma godna polecenia. (1) Witam Moja znajomość z salonem AC Motors rozpoczęła się pod koniec czerwca.... Jerzy Serwis i sklep (1) Nie moge powiedziec zlego slowa o tej firme, motocykl po przegladzenie dziala... Marcin Michał - opinia (1) chciałem kupić całość na motor.. wybór nie był duży, na zamawiane rzeczy... Michał serwis (1) Masakra. Moto po wypadku a panowie "serwisanci" przekonują że rama na 100%... mr korzystanie z serwisu (1) Oddałem motocykl do przeglądu kontrolnego . Szybko, tanio i solidnie.Nie... Jacek Jestem zawidziony (1) Po wpłaceniu kasy już nie jesteś klientem tylko petentem. Pan Grzegorz... Zawiedziony Miło i profesjonalnie (1) Kupowałam spodnie i kurtkę na moto,w tym temacie jestem jeszcze... Kasia serwis (1) Serwis jak najbardziej polecam,przystępne ceny i szybkość obsługi. adi