Marzena Wolińska - opinia (1) Polecam w 100%!!! Pracownicy biura okazali się bardzo profesjonalni i... Marzena Wolińska Tomasz Piotrowski - opinia (2) Miałem okazję skorzystać z usług firmy i jestem bardzo zadowolony z jakości... Tomasz Piotrowski Николай - opinia (1) В сентябре с семьей снимали аппартамент через фирму acco rent (они же... Николай
Mariusz P. - opinia (1) Pobyt w apartamentach za każdym razem wiąże się z dbałością o każdy szczegół.... Mariusz P. Student SSW - opinia (1) Szczerze polecam. Wszystko zgodne. Student SSW Najemca - opinia (1) Bardzo miła obsługa i wszystko jest zgodne z opisem. Najemca Marek Szybucha - opinia (2) Właśnie tak współpraca powinna przebiegać. Nie mam zastrzeżeń a wręcz... Marek Szybucha Piotr Banka - opinia (2) Jestem studentem drugiego roku na UG. Wynajmuję mieszkanie od tygodnia... Piotr Banka Robert - opinia (2) Acco Rent bardzo dziękuje za udany sezon. Jestesmy z zoną pod wrazeniem pracy... Robert Alina - opinia (2) Jestem pod wrażeniem obsługi mojego mieszkania. Polecam i jeszcze raz... Alina Robert Krawczyk - opinia (2) Witam. Od września współpracuję z firmą acco rent - wynajmuję mieszkanie za... Robert Krawczyk