ACfotografia

Fotografowanie

Gdańsk, Ujeścisko 7

Dżasta - ocena (1) Ja uważam,że jest najlepszy :))))))) mam kilka pamiątek wykonanych przez... Dżasta Head - opinia (1) korzystałem z usług acfotografia kilkukrotnej - sesje rodzinne , ślubne,... Head - opinia (1) O tak wspaniałej pamiątce z naszego uroczystości nawet nie śniliśmy, pełen...
Polecam każdemu (1) Z ogromną sympatią wspominamy Andrzeja! Sprawił, że my, totalni amatorzy... Ania i Tomek Najlepszy fotograf w Trójmieście (1) Serdecznie polecam skorzystanie z usług ACFotografia. Pan Andrzej to... Wiktoria Najlepszy fotograf!!! (1) Najlepszy i najfajniejszy fotograf w Trójmieście!zdjęcia rewelacyjne!!!w... KARLA profesjonalista i normalny człowiek w jednym (1) Fotograf przy którym zapomina sie, ze sa robione zdjecia, które wychodzą... Zadowolony klient wspaniała osoba, zdjęcia obłędne! (1) super podejście do Pary Młodej, potrafi idealne rozładować stres, wszyscy... Patryk Pełen profesjonalizm (1) Gdyby ktoś mnie zapytal o fotografa godnego polecenia był by to właśnie Pan... KAROLINA Polecam !!! (1) Super podejście, pełny profesjonalizm , duża kreatywność. Zdjęcia cudne !!! Marlena Super fotograf (1) Polecam tego fotografa Wykonywalismy juz kilka sesji i jestesmy bardzo... Lechu Profesjonalista (1) Współpracuję z tym fotografem od kilku lat:-) oprócz prywatnych sesji również... Elldekor Wspanialy fotograf (1) Polecam wszystkim! Osoba z pasja! Zdjecia cudowne! Uchwycone momenty... Ela Wspaniały i utalentowany fotograf (1) Bardzo dziękujemy za piękne zdjęcia z naszego najważniejszego dnia! Z czystym... Iza i Piotrek Świetne zdjęcia (1) Polecam ACfotografia! Współpraca z Panem Andrzejem jest genialna. Człowiek... Aga i Tomek rewelacja (1) Pan Andrzej posiada niesamowite umiejętności, zdjęcia są przecudowne, o... Marta&Kuba