Damian - opinia (1) Wszystkim polecam to Biuro Podróży. Pełen profesjonalizm, Pani Dorota... Damian Tunezja 2012 - polecam (1) Bardzo pomocna pani Dorota w Redzie. Oferta zgodna z opisem mimo przesunięcia... Tomciog PROFESJONALNA OBSŁUGA (1) Witam, szczerze polecam biuro Adi Travel i właścicielkę Panią Dorotkę.... Ania i Waldi
Polecam ! (1) Biuro ADI Travel różni się od innych tym, że jako priorytet nie stawiają... Sebastian O Polecam ! (1) Szczególnie polecam osobom, które nie mają czasu na wertowanie katalogów i... Beata Goraco polecam (1) Pani Dorota bardzo pomocna,cierpliwa i uprzejma.Korzystalam z uslug... Beata Polecam (1) Przedstawicielka Adi Travel w Redzie to osoba kompetentna w swojej... Wiesława Szczypior POLECAM! (1) Polecam wszystkim Biuro Turystyczne Adi Travel w Redzie. W zeszłym roku... Małgorzata S. super!!! (2) szukalem z dziewczyna wakacji za dobra cene gdyz nasz budzet nie byl... Irys udane wakacje (1) Spośród szerokiej oferty ADI Travel zdecydowaliśmy się na Wyspy Kanaryjskie,... Rafał i Natalia rzetelność, uczciwość i profesjonalizm (1) Polecam wszystkim biuro podróży ADI Travel w Redzie. Poleciła mi je moja... Karolina B ADI Travel - 100% udane wczasy i wakacje !!! (1) Jesteśmy stałymi klientami Agencji Turystycznej ADI Travel. Obsługa na... Piotr i Mirka Pełen profesjonalizm (1) Zdecydowanie polecam to biuro. ADI travel pomogło mi spełnić moje marzenia... Jarek UDANE WAKACJE (1) W sierpniu skorzystalismy z oferty ADI Travel i wykupilismy wycieczkę do... DAREK serdecznie polecam (1) Kupilam w tym biurze wycieczke do Egiptu ,Hurghady.Wybor super, profesjonalna... iza