DRAMAT a nie ekspert! (1) Szczerze odradzam! Ja bym im już nawet nie dał dolać płynu do spryskiwacza.... Waldemar Uczciwie (1) Zerwany pasek klinowy z napinaczem. Samochód naprawiony w jeden dzień,... dwf dobra robota (1) Terminowi, cenowo bez zarzutu. Klimatyzacja w Astrze naprawiona bez problemu,... pentek
dobry warsztat (2) Pisze tą opinię stały klient od 11 lat warsztatu AGexpert, jestem zaskoczony... Paweł W. usunięcie usterki (2) Na początku stycznia oddałem opla astrę kombi z problemem odpalania usterka... Właściciel opla astry Super (1) Dwa warsztaty nie potrafiły naprawić, natomiast tutaj w 3 godziny i po... Peter TRAGEDIA!!! (1) Z usług tego zakładu korzystałam dwukrotnie, raz naprawa klimatyzacji, a raz... zawiedziona klientka droga usługa (1) napełnieni czynnika, jedno z droższych jakie znalazłem, r Próba wymiany szyby przedniej w S60 (1) Szczyt ignorancji i niekompetencji . Umówiony byłem na kilka dni naprzód ,... Jacek Śliwicki ... (1) W sumie może i dobrze naprawiają, bo po naprawach problemów nie miałem z tym... Kaszti nie polecam (1) Zasadniczo samochod przetrzymany o 1 dzien, moze niezbyt dlugo, ale caly czas... Dorota Warsztat z prawdziwego zdarzenia (1) Zdecydowanie polecam! Skorzystałem z usług tego warsztatu 2x i w porównaniu... nazum sympatyczna i fachowa obsługa (1) zostałam szybko, fachowo obsłużona, ceny przystępne i do rozmów ania sympatyczna i fachowa obsługa (1) zostałm szybko, fachowo obsłużona, ania strasznie drogo - oszukują (1) strasznie drogie części, które mozna kupić gdzie indziej o wiele taniej - nie... Marek szybko i niedrogo (1) jestem zadowolona z usług, zostały wykonane szybko,niedrogo . małgorzata