Dobra obsługa (1) Mogę polecić technika, dobra fachowa obsługa . klient sopot Ostrzegam przed skorzystaniem z usług tej firmy. (1) Ostrzegam przed skorzystaniem z usług tej firmy. Wizyta z pracownikiem... Magda Szkoda słów (1) Od ponad roku nikt z "firmy" nie raczy się odezwać mimo błędnie wymienionej... Klient ostatni raz
Nie wiem jakim fachowcem Pan jest, ale terminowość i słowność leży. (2) Szkoda iż mimo kilkukrotnego umawiania się nie doszło do wizyty. Jestem... Max cierpliwa - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam !!! Umówiona naprawa miała być zrealizowana w... cierpliwa Stały Klient (1) Po raz kolejny korzystam z usług tego serwisu i znowu nie mam żadnych... Ela bardzo polecam (1) jestem bardzo zadowolona z usługi . naprawa przebiegła szybko i sprawnie.... aga szybko i na temat (1) Miły człowiek naprawiał mi pralkę dwóch wcześniejszych mechaników stwierdziło... Jola polecam (1) Zdecydowanie polecam Krystian Meissner Będę czekać pod jego domem (1) mam wrażenia takie jak Pan Piotrek - myślałam że dwa lata coś zmienią,... Anna Polecam (1) Naprawa pralki przebiegła szybko, bez problemów i w dogodnym dla obu stron... Aneta Niesolidni.... (1) Niestety po naprawie i udzieleniu gwarancji na naprawę. Przy następnym... Klient z Porębskiego Drogo okłamuje w temacie potrzeby wymiany części ceny za części 209% (1) Nie terminowy wymienia na max części proponując je w cenie ponad dwukrotnie... Leszek Żart a nie serwis (2) Zgłaszając pralkę do naprawy zapytałam Pana, czy aby na pewno może przyjechać... Irena Czekam pod jego domem (1) Półtora tygodnia temu ten pan wziął ode mnie części od pralki mojej mówiąc,... Piotrek Ciężko ocenić (1) Co za człowiek! Wybrałem tego serwisanta, bo teoretycznie jest blisko mnie.... DarStar tragedia (1) Pan przyjechał, wymienił w pralce pompę - tak to zrobił, że zalało mi pół... agnieszka czekamyyyyy... (1) W skrócie: 5 tygodnie temu zadzwoniłam i się spytałam, czy sa wstanie... Suszarka nie polecam (1) na pana z serwisu czekałam dwa dni, ale niestety nie doczekałam się, nie... Dorota Omijać dużym łukiem (1) Szczerze odradzam korzystanie z usług. Osoba jest niepoważna i... Grzegorz