Joanna - opinia (1) Bardzo profesjonalnie i przyjemnie. W jeden dzień obejrzeliśmy pięć mieszkań!... Joanna Tomek - opinia (1) Polecam współpracę z firmą AGhouse Nieruchomości. Firma wybrana przypadkowo... Tomek Krystyna - opinia (1) Pan Miłosz jak dla mnie super,doświadczony i konkretny.Pomagał mi w sprzedaży... Krystyna
J. Zaleski - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa transakcji ze strony właścicielki i Agenta... J. Zaleski Mariusz - opinia (1) W pełni profesjonalna agencja nieruchomości. Polecam! Mariusz Elżbieta J. - opinia (1) Współpraca z agencją AGhouse Nieruchomości Agnieszka Gumowska była bardzo... Elżbieta J. Danuta - opinia (1) Dobry kontakt i profesjonalna obsługa. Zaangażowanie w pomkc klientowi.... Danuta Elżbieta - opinia (1) Zakup mieszkania z pomocą Firmy AGhouse Nieruchomości Agnieszka Gumowska był... Elżbieta Krystian MTA - opinia (1) Polecam współpracę z AGhouse. Serdeczne podziękowania dla Pana Dawida i... Krystian MTA Grzegorz M. - opinia (1) Pani Agnieszka Gumowska znalazła nam wspaniały dom, wynegocjowała świetną... Grzegorz M. Aleksandra Mk - opinia (1) Szczerze polecam. Pełen profesjonalizm, wysoka kultura osobista, ogromne... Aleksandra Mk Klaudia - opinia (1) Bardzo polecam agencję AGhouse szczególnie Pana Kordiana który profesjonalnie... Klaudia Dariusz - opinia (1) Pełen profesjonalizm .Zakup praktycznie na odległość jedna wizyta obejrzenie... Dariusz aneta - opinia (1) Firma godna polecenia. Pełen profesjonalizm i sympatyczna obsługa. aneta Grazyna - opinia (1) Bardzo polecam AGhouse nieruchomości. Za pośrednictwem AGhouse sprzedawałam... Grazyna Jacek - opinia (1) Z calym przekonaniem polecam firmę AGhouse nieruchomości. Mimo trudności... Jacek Małgorzata - opinia (1) Bardzo polecam usługi biura AGhouse Nieruchomości. Indywidualne podejście do... Małgorzata Nikos - opinia (1) Polecam.Profesjonalnie ,rzeczowo.Agent Michał Włodek bardzo kompetentny i... Nikos Halina Dąbrowska - opinia (1) Profesjonalna firma dobrze zajmująca się klientem. Od nawiązania współpracy... Halina Dąbrowska Paweł - opinia (1) Bardzo dobra i profesjonalna obsługa kupującego. Pan Miłosz Majcher wykazał... Paweł