Anna Mierzwa - ocena (1) Pośrednik, Pan Hubert Winiarski wykazał się wysokimi kompetencjami, i z... Anna Mierzwa Krzysztof Paletko - ocena (1) Cudowna prezentacja. Spokojna, merytoryczna, rzeczowa. Pani Agnieszka i Pan... Krzysztof Paletko KasiaM - ocena (1) Z całego serca polecam współpracę z AGhouse i Panią Asią Tomczyk! To... KasiaM
Anna - ocena (1) Polecam Firmę, polecam współpracę z Panią Joanną. Profesjonalnie i... Anna Katarzyna Mindalen - ocena (1) Sprawna, szybka i udana sprzedaż mieszkania, Wszystko było praktycznie... Katarzyna Mindalen Patrycja Wodyńska - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Huberta Winiarskiego oraz biuro AGhouse.... Patrycja Wodyńska Marek Adamczyk - ocena (1) Znakomita, w pelni profesjonalna obsluga klienta. Wspolpracowalem z Panami... Marek Adamczyk Paweł Ziolo - ocena (1) Polecam panią Asię, skutecznie doprowadziła do sprzedaży mojego mieszkania.... Paweł Ziolo Kasia - ocena (1) Świetna obsługa , profesjonalna , szybka transakcja zakończona sukcesem ,... Kasia Karol - ocena (1) Dzięki Panu Hubertowi czułem się zaopiekowany podczas całego procesu zakupu... Karol Adrian - ocena (1) Profesjonalnie, szybko i bezproblemowo przeprowadzona sprzedaż przez Pana... Adrian Aga - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z agencją, szczególnie pana Jana Sosnowskiego,... Aga Łukasz M. - ocena (1) Pan Jan Sosnowski był bardzo zaangażowany przy sprzedaży naszego mieszkania i... Łukasz M. Agnieszka Płocka - ocena (1) Polecam współpracę z tym biurem nieruchomości oraz z Panem Hubertem, który... Agnieszka Płocka Rafał Mańkowski - ocena (1) Polecam AGhouse Nieruchomości i Pana Vladyslav Doroshenko z pełną... Rafał Mańkowski Maciej - ocena (1) Bardzo pozytywna współpraca, chwilkę to wszystko trwało, ale z pełnym... Maciej M. Piątek - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panem Vladyslavem. To niezwykle... M. Piątek Karol Wielorański - ocena (1) Świetny agent cały proces zakupu mieszkania był zrozumiały Pomaga w każdej... Karol Wielorański Oskar - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z AGhouse w szczególności z Panią Asią, która... Oskar Ja - ocena (1) Pani Agnieszka nie jest zbyt miła. Firma mało profesjonalna. Nie czuliśmy... Ja