Staś - ocena (1) Bardzo profesjonalnie, Pan Miłosz załatwił nam bardzo dużo spotkań w krótkim... Staś Kacper S - ocena (1) Jeżeli ktoś jest zainteresowany sprzedażą mieszkania, to szczerze mogę... Kacper S Paweł - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi, pan Miłosz zajął się praktycznie... Paweł
Karolina - ocena (1) Jako spółka od kilku lat współpracujemy z firmą AGhouse, szczególnie w... Karolina Łukasz - ocena (1) Chciałbym podziękować Andrii Nesterivskyi za pomoc przy zakupie mojej... Łukasz Malgorzata Ryczkowska - ocena (1) Polecam AGhouse nieruchomosci a w szczególności agenta pana Miłosza. Pełen... Malgorzata Ryczkowska Urszula Chmielewska - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z przeprowadzenia sprzedaży naszej nieruchomości.... Urszula Chmielewska Michał - ocena (1) Dobry profesjonalny a jednocześnie przyjazny kontakt. Udana współpraca.... Michał Katarzyna - ocena (1) Polecam współpracę z AG House ,szczególnie z panią Pauliną ,która... Katarzyna Marcin - ocena (1) Pan Vladyslav Doroshenko jest bardzo uczciwym, rzetelnym i sumeinnym... Marcin Wojciech - ocena (1) Polecam współpracę z AGhouse Nieruchomości A.Gumowska. Pełen profesjonalizm w... Wojciech Tomasz Turek - ocena (1) Pełen profesjonalizm i wysoka kultura osobista. Ogromne zaangażowanie i stały... Tomasz Turek Wojciech - ocena (1) Profesjonalnie, szybko i sprawnie. Mieszkanie sprzedane. Polecam. Wojciech Krystian - ocena (1) Cała transakcja przebiegła pomyślnie, szybko i bez żadnych komplikacji. Polecam! Krystian Kamila - ocena (1) Pan Roman zrobił tak dobrą prezentację mojego mieszkania, że sprzedał je... Kamila Agata C - ocena (1) Szczerze polecam współpracę z Panem Miłoszem z AG House, który jest... Agata C Dariusz W. - ocena (1) Polecam współpracę z AGhouse. Szczególnie z Panem Miłoszem. Dzięki jego... Dariusz W. Basia - ocena (1) Polecam ! Wszystko sprawnie, bezproblemowo. Basia Tomasz - ocena (1) Pełny i solidny profesjonalizm, kultura osobista i co najważniejsze skuteczne... Tomasz Marcin Szkuat - ocena (1) Tylko pozytywy! Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam i życzę sukcesów Marcin Szkuat