skandal w atrium
Drodzy koledzy i koleżanki
Poniżej została opisana historia, która przydarzyła się mojej koleżance i jej koledze w gdańskim klubie „Atrium” z soboty na niedzielę (13-14.10.07r) , jak tylko o tym usłyszałam postanowiłam, że zrobię wszystko aby tę sprawę nagłośnić. Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie.
W zeszły weekend doszło do brutalnego pobicia mojej koleżanki i jej kolegi w gdańskim klubie "Atrium". Kobiecie zostały powybijane zęby, to były na tyle silne ciosy, że zęby zostały wybite łącznie z korzeniami- chirurg dentysta, który ją zszywał był zbulwersowany, powiedział, że jeszcze nigdy nie wiedział czegoś takiego! Została potwornie skopana, miała poobijane nerki, ochroniarze powykręcali jej palce. Z premedytacją bili nią głową o szybę. Z ust ochroniarzy padły słowa: "nie bij nią tak mocno, bo szybę zbijesz", dodatkowo dziewczyna jednego z ochroniarzy z zapałem krzyczała słowa typu: „Daj mi ją uderzyć, chce ją zabić, chce zabić tą sukę!”. Grozili, że jak wezwie policje nie wyjdzie z klubu żywa. Mężczyzna doznał wstrząśnienia mózgu, krwiaka oraz miał złamany nos. Co najgorsze, że w klubie zrobiło się kółeczko ludzi i nikt nie pomógł!, koleżanka padając na stół, przy którym siedziała kobieta co kurtki wydaje, powiedziała do tej pani: „Pani widzi co się tu zieje, Pani będzie tego światkiem”- w odpowiedzi usłyszała „ja nic nie widzę, żadnym świadkiem nie jestem”. Jeszcze gorsze jest to, że dziewczyna oberwała tylko za to że powiedziała do jednego z bramkarzy aby przestał już bić jej kolegę- tylko za to została pobita!
Sprawa trafiła na policję. W tym klubie zdarza się to nie pierwszy raz. Policja odnotowała już kilkanaście takich spraw a w klubie ciągle pracują ci sami ochroniarze! Właściciel lokalu powinien też się zainteresować co się dzieje w jego klubie i jak ochroniarze się zachowują – niestety widocznie jest zadowolony z tego, że ochrona robi sobie z klientów worki treningowe. Jakim prawem ochrona może tak traktować ludzi. Jest po to żeby chronić a nie bić!!!
Jeszcze raz proszę o pomoc, powysyłajcie to swoim znajomym aby już żaden normalny człowiek nie przekroczył progu tego klubu. Takie miejsca jak „Atrium” w ogóle nie powinny istnieć….
Z pozdrowieniami
Emila K.
0
0