Remik - ocena (1) Plakatowanie wykonane przez firmę AK media zostało wykonane wzorowo.Plakaty... Remik Koncerty impresariat - ocena (1) Bardzo dokładnie zostały rozniesione ulotki do skrzynek pocztowych oraz... Koncerty impresariat Julia - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z agencją reklamową AK Media Dystrybucja. Zlecona... Julia
Marta Jeżyna - opinia (1) AK Media Dystrybucja jest dla mnie znamienitym partnerem do kooperacji.... Marta Jeżyna usługi Świętego Mikołaja - opinia (1) Kolejny raz zleciłem usługę rozniesienia ulotek z moją świąteczną ofertą.... usługi Świętego Mikołaja Aleksandra Chyczewska - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z Agencją Reklamową AK Media Dystrybucja.... Aleksandra Chyczewska Marian Sz - opinia (1) Bardzo dobry kontakt z firmą.AK Media rozniosła dla mnie 90000 egzemplarzy... Marian Sz Zadowolony klient (1) Polecam firme kolportażową.Jestem zadowolony. Kasia Profesjonaliści (1) Zlecenie AK media dystrybucja wykonała prawidłowo zgodnie z moimi... Impresariat Eugeniusz Plakatowanie , roznoszenie gazet (1) Bardzo dobra współpraca. Gazetki naszej szkoły zostały rozniesione zgodnie z... Marta K. Rzetelność i profesjonalizm firmy AK Media Dystrybucja (2) Z firmą AK Media Dystrybucja współpracowaliśmy po raz pierwszy. Nasza ocena... Batroy Gdynia sp. z o.o. Profesjonalna obsługa w dobrej cenie (1) Możemy z czystym sumieniem polecić firmę AK Media jako profesjonalistę w... LK&Projekt Profesjonalnie (1) Szybko, tanio i profesjonalnie - kontakt i sprawozdanie z akcji spełniło w... Michał Kolportaż (1) Szybko, rzetelnie i terminowo zdecydowanie polecam Ak media. Kolejnym razem... JD kolportaz (1) Polecam firma sprawdzona ludzie sympatyczni oby wszyscy byli tacy. Madlen Najbardziej profesjonalna firma z jaka miałam okazje współpracować (1) Jeszcze nigdy nie spotkałam tak profesjonalnej firmy, wszystko na czas i... Klientka Kolportaż ulotek i plakatowanie (1) Bardzo jestem zadowolona z wykonania zlecenia plakatowania w szkołach,... Maria Rozczarowany (1) Jestem bardzo rozczarowany usługami tej firmy. Nie polecam. Jacek Super profesjonalna firna (1) Nigdy nie spotkałam tak uczciwego właściciela, professionalnie przygotowanych... Janina Krzysztofa Smarkala-Casti Akmedia (5) Witam. Muszę powiedzieć, że to jest baaardzo cwana firma. Pieniądze przesłali... pracownik akmedia