AK Media najlepsze na świecie! (1) Nie po raz pierwszy pracujemy z AK Media w Warszawie, nigdy nie było... Fundacja Garnizon Sztuki najlepsi!!!! polecam każdemu! (1) Pełen profesjonalizm! Szok! Cena niższa niż u konkurencji co może... Marta Benerowanie wzorowe ;) (1) Banery powieszone, zdjęcia ze wszystkich lokalizacji przesłane. Niektóre... mobile ENGLISH
Profesjonalna firma (5) Szukałam firmy która rozniesie mi dużą ilość ulotek i trafiłam znakomicie.... Restauracja Gdynia Polecam (1) Ulotki odebrane punktualnie i dostarczone do adresatów zgodnie z zamówieniem.... M.Sz. plakatowanie (1) AK media Dystrybucja wykonała dla mojej firmy plakatowanie w... Mirosław koncert plakatowanie Poznań Gdynia Warszawa Kraków (1) AK MEDIA WYKONAŁA DLA MNIE PLAKATOWANIE. Jestem Bardzo zadowolony. Raporty... Dariusz pełen profesjonalizm (1) polecam wszystkim, którzy chcą sobie dorobić. Firma solidna i profesjonalna.... Agnieszka salon piękności ,,uroda" - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z uslug firmy AK Media. Bardzo rzetelnie wykonali... salon piękności ,,uroda" zdecydowanie polecam (1) Szczerze polecam firmę Ak Media. Zlecenie wykonali bardzo sprawnie i... Monika Polecamy! (1) Firma AK Media wykonała dla nas kolportaż archiwalnych katalogów. Akcja... Pracownia Projektowa LK&Projekt plakatowanie (1) Zleciłem firmie AK MEDIA plakatowanie . Akcja wykonana bez zarzutu ! Polecam Marcin Polecam (2) Firma warta polecenia. Skorzystałem z usług i się nie zawiodłem. Na pewno w... Dariusz Sz. Ulotki (2) Bardzo miła obsługa, solidnie i w przystępnych cenach. Bardzo pożyteczne są... Restaurator Skorzystałem z usług i jestem finalnie zadowolony. (1) Firma jest nastawiona frontem do klienta. Nie łatwo dzisiaj znależć... Sas sebastian Kolportaż ulotek (1) Jestem zadowolony z wykonania usługi .Kolportaż odbył sie w terminie... Marek Perfekcja i solidność wykonania usługi! (1) Wieli + dla Firmy AK Media Dystrybucja. Firma wykonywała dla mnie kolportaż... Szkoła Językowa ZDECYDOWANIE POLECAM !!!!! (1) Dlugo szukalam takiej firmy !!! zlecilam Ak Media kolportarz i jestem bardzo... Paulina Polecam (1) Skorzystalam z oferty firmy i jestem bardzo zadowlona. Ulotki ktore robilam... Maria Rekomendacja (1) Firma jest godna polecenia. Współpracujemy z nią już kolejny rok w zakresie... Dział Marketingu