ALISU

Wypożyczalnie strojów

Gdańsk, Łostowice

Patrycja - opinia (1) Wszystko sprawnie, profesjonalnie. Obsługa przemiła i pomocna. Duży wybór... Patrycja anonim - opinia (1) Indywidualne podejście! Po prostu polecam anonim anonimowy - opinia (1) brak konkurencji najprawdopodobniej pozwala na takie traktowanie klienta. anonimowy
Patrycja - opinia (1) Polecam, niska cena adekwatna do uslugi. Przymiarki/ sukienka pod dom oraz... Patrycja Najlepsza w trójmieście (1) Niejednokrotnie korzystałam z oferty i zawsze byłam w 110% zadowolona.... Aleksandra Cudowne sukienki (1) Polecam wypożyczalnię Alisu wszystkim kobietom, chcącym wyglądać olśniewająco... Agata Wspaniałe! (1) Polecam sklep bardzo gorąco ze względu na bogaty wybór sukienek oraz... Joanna Bardzo Polecam! (1) Bardzo polecam usługi tej wypożyczalni , dobre podejście do klienta oraz... Adrianna polecam (1) Alisu to świetny wybór ! Nie musiałam kupować kolejnej sukienki za kilka set... Ania Wioletta - opinia (1) Profesjonalna obsługa, duży wybór sukienek. Pani Alicja bardzo się stara... Wioletta