ALLABAMA

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktos z Was bawil sie moze lub slyszal cos na temat zespolu Allabama z Gdynii? Bedziemy wdzieczni za kazda informacja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: ALLABAMA

zajrzyj na inne watki,juz byl ten temat!ja dzis do nich jade na rozmowe ale opinie sa ze super
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sek w tym, ze nic nie znalezlismy....:( czy moglabys sie podzielic z nami wrazeniami po rozmowie z nimi? Moze mejlem....Z gory dziekuje

po rozmowie przez telefon duzo sie nie dowiedzialam,bardziej sie kieruje opiniami.podobno sa dobrzy,robia tez show,elvisa.ale ciezko z terminami.a kiedy wy robicie?

No ja już pisałam na ten temat w wątku ZESPÓŁ CZY DJ ? , zespół jest naprawdę świetny, byłam osobiście na imprezie karnawałowej na której grali w Elblągu w Oazie, polecam gorąco, ja ich nie będę miała bo mają zajęty termin, nawet chciałam przesunąć termin wesela ale też był problem bo mają pozajmowany prawie cały rok, a kiedy ty bierzesz ślub Thomas ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Irka ale np z terminami na piatek nie maja takich problemow.my bierzemy slub w piatek i sie ciesze bo wszedzie sa upusty a tak na marginesie to co za roznica.piatek czy sobota.widze ze i tak co raz popularniejszy staje sie piatek.

W sumie masz rację, tylko sporo gości będzie musiało wypisać wnioski urlopowe na piątek, nie masz tego problemu ?

kurcze na stronce nie brzmia najlepiej:(

No nie przesadzaj, zresztą każdy ma swój gust, mi się bardzo podoba, takich kawałków jak oni to nie gra żaden zespół, już trochę się nasłuchałam, a co ci się nie podoba ?

jasne ze sa super nawet w inern.a co do piatku to za bardzo sie tym nie przejmuje,jesli ktos bedzie chcial przyjechac to napewno jeden dzien zalatwi sobie wolny.tymbardziej ze dam znac wszystkim pare mcy wczesnie.pomysl i pogadaj z rodzinka bo to naprawde sie oplaca a i ALLABAMA moze miec dla Ciebie termin:)

Kurcze, wpłaciłam zaliczkę zespołowi, ale jak stracę tą zaliczkę to wyjdzie na to samo bo dostanę rabat na piątek, muszę się poważnie zastanowić, w sumie piątek to jest dobry dzień bo można dłużej dochodzić do siebie :)))) wszystko jest dostępne i taniej

Irka,mysl nad tym piatkiem bo tak jak pisalam ponizej dostalismy duzy rabat:)i jest duza szansa ze bedziesz miala wlasnie ich jak zrobisz w piatek

Muszę skontaktować się e:mailem z narzeczonym, ciekawe co powie :)))) ale jest to wyjątkowy dzień i trzeba zrobić wszystko, żeby mieć najlepszy zespół, salę no i inne rzeczy, prawda :))))), no i trochę zaoszczędzimy hi hi hi, rozmawiałam z mamą, powiedziała że chyba to będzie dobry pomysł, dzięki ci chyba mnie przekonałaś buźka :)

Irka napisał(a):

> No nie przesadzaj, zresztą każdy ma swój gust, mi się bardzo
> podoba, takich kawałków jak oni to nie gra żaden zespół, już
> trochę się nasłuchałam, a co ci się nie podoba ?

wokal:(

Proszę cię, właśnie z tego wszystkiego najbardziej podoba mi się wokal, nie lubisz z chrypką ?, to bardzo trudno tak śpiewać i gitara mi się podoba, a nie słyszysz że facet z zespołu śpiewa prawie jak oryginał niektóre kawałki

zgadzam się podkłady muzyczne są nawet ciekawe, ale ten wokal tragedia

Super wokal, ciekawa barwa, trudne kawałki śpoiewa, nie fałszuje, pewnie nie lubisz chrypki :)))) ja uwielbiam, każdy kawałek prawie inaczej śpiewa, a co cię razi ???

co???chrypka???on nie ma żadnej chrypki ty fałszuje...........

to podajcie adres ich stronki

A tu to chyba nie wolno podawać, ale szukaj
www.zespoly.pl

ale za mało basu-w zasadzie to prawie w ogóle go nie słychac,z ta gitara masz racje to akurat mi sie bardzo podoba wręcz super:) a chrypka hmm troszkę jak po przepiciu;)mimo wszytsko się zastanawiam nad nimi:)

no wiesz Cocker ma jeszcze ostrzejszą chrypę :))) ale zauważ że facet w każdym kawałku śpiewa zawsze inaczej to jest super, no ok każdy ma swój gust, to poszukaj innego zespołu :))) powodzenia

a ty jakie masz te kolumny, u mnie bas jest ok, zresztą internet to zawsze będzie inaczej niż na żywo, ja byłam na imprezie i było czadowo :)))

do nwszystkich ktorzy gdybaja o ALLABAMIE!wlasnie wrocilam od nich i nawet mi sie nie sni szukac kogos innego!!!!!sa rewelacyjni,facet spiewa tak Elvisa ze szok.naprawde sa sauper a osoba ktorym sie nie podoba powodzenia w dalszych poszukiwaniach.
w pisatek mamy super rabat i coraz bardziej sie ciesze ze ten slub robimy wlasnie w piatek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobra przekonaliscie mnie hihi:)buziaki

Byłaś ! kurcze normalnie chyba przełożę ten mój ślub !!! na piątek, muszę zrobić w październiku bo mój narzeczony dopiero wróci z rejsu, a jak z kościołem czy można w piątek ??? muszę się dowiedzieć, fajnie masz, będziesz zadowolona :))))

podobno nie ma problemu w kosciele,jutro bede przekladac w swoim ale chcialam zrobic sw bernardyna ale ma juz dwa sluby w ten piatek i jest tylko godz 19 a to za pozno wiec zrobimy chyba u sw Jerzego.mysl kochana bo kasy mniej wydasz:)
zaraz rzuce temat na forum z tym piatkiem

wyżej odpisałam, buźka

Mama mnie wygania do kościoła, powiedziała, że chce mieć Presleya, to jej lata :))))) no ale młodym też się podoba, jutro pójdę się zapytać księdza, a później zadzwonię do zespołu :))))))

chyba najpierw do nich zadzwon:)kosciol nie robi problemow
pozwodzenia!i daj znac:)aha ty bedziesz na tym spotkaniu forumek w piatek?

postaram się przyjechać a ty będziesz ? dzwoniłam do zespołu, mają wolny 20.10 :))))))))))))))) w kościele myśle, że się uda, jutro się dowiem jak z piątkami, z salą też nie ma problemu, papapapapa, może się spotkamy :)

ja bede sie starala:)ale nawet jak wpadne to tylko na godzineke bo bede musiala wracac do mojej pierdulki,tzn coreczki Zuzi.ma 14 mcy:)mam nadzieje ze sie spotkamy,albo moze ustalimy kiedys jeszcze inny dzien jak sie nie uda?super ze maja termin,tak ci na nich zalezalo-to masz:)))pa

Jadę dzisiaj podpisać umowę :))) Co za numer, mój narzeczony się zgodził :)))) i rodzice też

super!!!napisze ci cos na maila

ok :)

odpisałam, wszystko jest ok :)))

kurcze bylismy dzis ich posłuchac i porozmawiac przed podpisaniem umowy:)kurcze sa na prawde suuper:)urzekli mnie ponadto otwartością i szczerościa:)w poniedzialek podpisujemy umowe:)polecam ps mozna obejrzec probke ich wystepow co dale obraz:)rewelacja

Super, ja byłam wczoraj i podpisałam umowę :)))) warto było przełożyć ten mój ślub :)))) muza jest najważniejsza poza sakramentalnym "tak" ;) żeby nie było :))))))))

wspominałam nawet o tobie i oni tez pamietali:)sa na prawde super i do tego mili i tacy na luzie:)

to prawda, ten ich dzidziuś normalnie tańczył przy ich muzyce, słodki :))) był też

no to super dziewczynki!wszystkie mamay nasza allabame:)ja dzis tez podpisalam,ale allabama byla u mnie:)))
a ty irus pamietaj w kazxdej wypowiedzi i idkreslaj to sakramentalne TAK:)))bedziesz jutro??????

Jak zdążę to wpadnę, muszę na uczelnię jechać po wpisy do indeksu, pewnie będzie kolejka jak zwykle :((((((