ALVIS

Hotele dla zwierząt

Gdańsk, Ogarna 117/118/LOK.2

Magdalena Langowska - opinia (1) Obawa przed oddaniem psa na spacer obcej osobie była ogromna,ale niepotrzebna... Magdalena Langowska Grażyna - opinia (1) Skorzystałam po raz pierwszy i pewnie nie ostatni :) Obsługa profesjonalna,... Grażyna Iryna Harnastai - opinia (1) Jestem więcej niż zadowolona ze współpracy, wszystko było zgodnie naszych... Iryna Harnastai
Anita - opinia (1) Pełen profesjonalizm, wzorowa opieka nad zwierzakiem. Kitku czuł się dobrze z... Anita Patrycja - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Moje psiaki były wyprowadzone punktualnie i tak jak... Patrycja Nicol - opinia (1) Nie jestem w stanie opisać jaką ulgą jest dla mnie świadomość, że moj piesek... Nicol Anita - opinia (1) ALVIS jest godne polecenia! Można im zaufać oddając zwierzaka pod ich opiekę.... Anita Maksym - opinia (1) Wyjątkowe podejście do klienta i do zwierzaka. Codzienne raporty i duuużo... Maksym sylwia - opinia (1) Bardzo profesjonalna opieka, cudowne podejście do psa który jest bardzo... sylwia Diana Babynina - opinia (1) Bardzo Ciesze sie z takiej opieki nad pieskiem, był bardzo szczęśliwy i... Diana Babynina Violetta - opinia (1) Bardzo profesjonalna opieka. Byłam bardzo zadowolona ze spacerów opiekunów z... Violetta Tomasz - opinia (1) Dzięki za zajęcie się Batonem, opieka profesjonalna i super, że wysyłacie... Tomasz Marcin - opinia (1) Bardzo dziękuję za wspaniałą opiekę nad Chelsea, jeśli będzie taka potrzeba... Marcin Magda - opinia (1) Kochani, od ponad tygodnia próbuję "ratować świat" organizując akcję pomocową... Magda